MIN WEEKEND MED BRIANCON

Og når jeg siger weekend, så mener jeg virkeligt weekend. Lørdag morgen, var Andreas og jeg nemlig nede at bruge vores mademyday app hos bageren (som er byens lækreste) og vi fik nok mad til en hel weekend, seriøst.

Vi valgte morgenmadspakken hos Briancon, som består af 4 rundstykker, 1 rugbrød, 2 snegle eller 2 croissanter, 1 pakke (stærk) ost og 1 flaske æblemost – som I måske kan høre, så havde vi rigeligt med mad, ja faktisk til flere dage? Okay, pakken er selvfølgelig tiltænkt flere personer end os to men det var dejligt at åbne sine skabe de efterfølgende dage og se masser af lækkert brød om morgenen, så de 150 kroner var godt givet ud.

OBS: BRIANCON HAR VERDENS BEDSTE CROISSANTER! Try them.

Jeg synes mademyday er verdens nemmeste app og jeg brugte den også sammen med min veninde, da jeg var i København forleden. Det gør det meget nemmere for sådan nogle storbynoobs (som os) at udvælge hvor vi skal indtage dagens kage og kaffe – der er nemlig billeder af alt og så er det ofte billigere at købe via appen.

Try it.

Hent mademyday appen her.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

4 Comments
 1. Hejsa

  Jeg vil bare sige tak for det flotte indlæg af vores morgenmadspakke – det sætter vi stor pris på i Briancon.
  Skulle du en dag have lyst til at se vores produktion, og få en ide om hvordan det foregår ude bagved, så tag fat i mig, så finder vi ud af det.

  God aften.

  Hilsen Karina

  1. Hej Karina

   Mange tak, er glad for at du kunne lide indlægget! :)

   Jeg vil tage fat i dig snarest :)

 2. Mademyday er et fantastisk koncept og rigtig god til små hyggelige gaver. Også mange anbefalinger herfra :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.