Min uniform – STONEMUSE

Min uniform

Det er da egentligt ved at være længe siden at I har set mig herinde, sådan rigtigt, men jeg er faktisk blevet virkeligt dårlig til det med billeder af mig selv – og vejret skal virkeligt være helt perfekt, før jeg gider at gå ud og smide jakken.

I går drak jeg kaffe med en veninde og imens vi sad og kiggede ud af vinduet, så besluttede vi os for at prøve med nogle billeder. Det var mennesketomt, helt vindstille, solen skinnede lidt men ikke for meget og så var det lunt nok til at man kunne være udenfor uden at ens næse blev rød. Bloggere, I ved hvad jeg snakker om.. Det var lige som det skulle være! Det her sæt kalder jeg for min uniform, da jeg vitterligt ikke går i andet og det er så nemt at hoppe i på travle dage, som i går.

Michelle Nielsen Aarhus Blogger 7
Michelle Nielsen Aarhus Blogger 5 Michelle Nielsen Aarhus Blogger 3Michelle Nielsen Aarhus Blogger 2
Michelle Nielsen Aarhus BloggerMichelle Nielsen Aarhus Blogger 6
Bukserne har jeg også i sort, men da jeg var i Budapest faldt jeg over dem i mørkeblå, så dem blev jeg nødt til at have med hjem. De er nemlig så komfortable og så prisen fantastisk! Jeg overvejer at klikke dem hjem i grå nu, hvor jeg har forvildet mig til ind på Zara’s hjemmeside igen, for at finde links til bukserne men… Vi må se. Tre par er ret meget.

Zara pants here
Zara jacket here
Asos t-shirt here
Vans via. Sarenza

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.