Min simple opskrift på asiatisk kyllinge-suppe (som er SÅ god hvis du har ondt i halsen)

Hermed min opskrift på asiatisk kyllinge-suppe. Det er verdens bedste suppe mod forkølelse og ondt i halsen. Jeg skal nok lade være med at snakke om sygdom inden længe, men da jeg biksede denne labre suppe sammen forleden (fordi jeg havde ondt i halsen og var forkølet, buhuuu), så slog det mig, at jeg ikke havde delt denne opskrift. Det laver jeg om på nu! Den er lækker og jeg laver den hver gang jeg er forkølet eller har ondt i halsen.

Opskrift på asiatisk kyllinge-suppe

Min asiatisk kyllinge-suppe kan pimpes med mange forskellige ting. Alt er lavet lidt på slump, så det er med at smage sig lidt frem, når du skal bedømme hvor meget hvidløg (der er skal dog meget hvidløg i, da det er super godt mod forkølelse), chili, vand og alt det andet der skal i suppen.

Læs også: Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)

asiatisk kyllinge-suppe nem
asiatisk kyllinge-suppe
asiatisk kyllinge-suppe

Det er en klar suppe med få ingredienser, som du kan blive ved med at spise. Mængden af vand kan man selv justere på, men jeg kan godt lide at lave en ORDENTLIGT portion vand, som jeg drikker som te, når halsen er øm. Det føles simpelthen godt for ens hals at tage skefulde af selve suppen.

Du skal bruge:

2 kyllingebrystfileter, skåret i mindre stykker
1  rødløg, fintsnittet
6-7 champignon, i skiver
1/2-1 liter vand
2 fed hvidløg, fintsnittet (men jo flere, jo bedre hvis du er syg)
2 cm frisk ingefær, i grove skiver
1 forsårsløg, i tynde skiver
3 gulerødder, i skiver
1 chili, udkernet og fintsnittet
2 stjerneanis
3 hele tørret chili (kan dog udelades)
Salt og peber

Læs også: Opskrift på asiatisk peanutsauce (som kan spises til ALT)

nem suppe
asiatisk kyllinge-suppe
nem suppe med kylling

Kom kylling, lidt salt og vand i en gryde. Lad det koge op i ca. 10 minutter imens du sørger for at fjerne det skum der kommer fra kyllingen med en ske. Kom hvidløg og løg i – og lad det koge videre i et par minutter. Kom herefter resten af ingredienser i og lad det koge sammen i mindst 30 minutter ved middel varme.

Således! Det var min opskrift på nem og asiatisk kyllinge-suppe. Skal den fylde endnu mere, så kan man tilføje nudler eller pastaskruer. Mums! Vi ses ovre på Instagram, hvor jeg ofte deler mine opskrifter og meget meget!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Den bedste dyppelse til friske forårsruller (min version af vietnamesisk nuoc cham)
Opskrift på vietnamesisk pho suppe (ægte asian vibes i køkkenet)
Opskrift på nem chiliolie (som du kan og VIL hælde den på ALT) #1
Sådan får jeg råd til at rejse *del 2*
5 overvejelser vi gjorde os inden vi købte hus
Lidt om barsel som selvstændig (en tankestrøm om penge og offline tid)
9 gode loppemarkeder i Aarhus (og omegn)
De 7 bedste true crime podcasts (der er så meget mere end SERIAL)