Min simple opskrift på kyllingesuppe (som er SÅ god hvis man har ondt i halsen)

Jeg skal nok lade være med at snakke om sygdom inden længe, men da jeg biksede denne labre suppe sammen forleden (fordi jeg havde ondt i halsen og var forkølet, buhu), så slog det mig, at jeg allerede havde delt en opskrift på den. Det gjorde jeg faktisk for præcist år siden, så det passede jo perfekt at dele opskriften igen. Hermed verdens bedste suppe mod forkølelse og ondt i halsen:

Læs også: Opskrift på fyldig gedeost salat med pære og nem vinaigrette

Det er en klar suppe med få ingredienser, som du kan blive ved med at spise. Det føltes rigtigt godt i min hals bare at tage skefulde at selve suppen, når jeg ikke skulle spise, så jeg blev ved at komme vand i suppen, lade det koge ind og bare spise det med en ske. Uh, det føles altså skønt i ens ømme hals!

Du skal bruge:
2 kyllingebrystfileter, skåret i mindre stykker
1  rødløg, fintsnittet
6-7 champigning, i skiver
1/2 liter vand
2 fed hvidløg, fintsnittet (men jo flere, jo bedre hvis du er syg)
2 cm frisk ingefær, i grove skiver
1 forsårsløg, i tynde skiver
3 gulerødder, i skiver
1 chili, udkernet og fintsnittet
2 stjerneanis
3 hele tørret chili (kan dog udelades)
Salt og peber

Læs også: 3 nemme, sunde, billige og pæne mellemmåltider

Kom kylling, lidt salt og vand i en gryde. Lad det koge op i ca. 10 minutter imens du sørger for at fjerne det skum der kommer fra kyllingen. Kom hvidløg og rødløg i og lad det koge videre i et par minutter. Kom herefter resten af ingredienser i og lad det koge sammen i mindst 30 minutter ved middel varme.

Skal den fylde endnu mere, så kan man tilføje nudler eller pastaskruer. Mums!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.