Julekalender konkurrencer – let’s go! Hvert år, så har jeg altid tænkt, at jeg gerne ville stable en sej, lille julekalender på benene – og hvert år, så har jeg glemt det. Ikke i år, du! I år, der har jeg en masse seje julekonkurrencer kørende ovre på min Instagram (og det her indlæg) skal du gemme, hvis du gerne vil have overblik over dem alle sammen.

Vindere af årets julekalender

Der kommer nye konkurrencer flere gange om ugen og jeg kan godt afsløre allerede nu, at de er meget labre! Konkurrencerne er afsluttet og hermed vinderne af de forskellige konkurrencer. Alle vindere er blevet kontaktet gennem Instagram!

Vaser fra About Form & Function

@ANDREASDOTTIR

Yndlings produkter fra Karmameju

@VIGGAS__

Gavekort til Magasin på 500 kr.

@BECHPERNILLE

Kosttilskud fra Biosym

@MALENEHASB

Food gavekort

@EMMALIVPOULSEN

Gavekurv

@

Læs også: Før og efter – her kan du købe flotte tæpper online (nem opdatering af stue)

Julekalender

Julekalender

Julekalender

Julekalender

Læs også: Ny podcast om… det overnaturlige (sig velkommen til GÅSEHUD)

Tak til alle der deltog. Jeg har altid haft det lidt ambivalent med konkurrencer i juleperioden, men denne gang, så spillede det bare. Hvis man lige ser bort fra at jeg var så dårlig til at trække vinderne, men det er typisk mig. Der gik lidt for meget gløg i den kunne jeg godt fornemme! Tusind tak til About Form & Function, Magasin, Karmameju og Biosym for at være med!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.