Julekalender konkurrencer – let’s go! Hvert år, så har jeg altid tænkt, at jeg gerne ville stable en sej, lille julekalender på benene – og hvert år, så har jeg glemt det. Ikke i år, du! I år, der har jeg en masse seje julekonkurrencer kørende ovre på min Instagram (og det her indlæg) skal du gemme, hvis du gerne vil have overblik over dem alle sammen.

Der kommer nye konkurrencer flere gange om ugen og jeg kan godt afsløre allerede nu, at de er meget labre!

1. Vind 2 vaser fra ABOUT FORM & FUNCTION

Første konkurrence har jeg allerede skudt i gang. I den kan du vinde to valgfrie vaser fra aarhusianske About Form & Function, som laver de skønneste vaser. Det er et sejt par, som laver de smukke vaser og de kommer i de skønneste farver! For et være med, så skal du blot deltage i konkurrencen på dette Instagram post – og så er du sådan set med. Good luck!

Læs også: At leve af at blogge (og 6 ting som jeg har lært efter at have blogget i 6 år)

Julekalender

Julekalender

2. Vind skønhedslækkerier fra KARMAMEJU

Den anden konkurrence er klar på ovre på min Instagram lige nu. I den der kan du vinde nogle af mine favoritter fra Karmameju, som jeg bruger hver evigt eneste dag. Ved at deltage på Instagram, så kan du vinde 1 stor handwash, 1 blaze roll, 1 proud maske (som er FANTASTISK), 1 lille body oil, 1 duftpose og verdens bedste calm balm. For at være med, så skal du blot deltage i konkurrencen på dette Instagram post – og så er du sådan set med. Good luck!

Læs også: De 37 bedste serier på Netflix – en guide til gode serier (2018)

3. Vind 500 kr. til Magasin

Så er den tredje konkurrence er klar på ovre på min Instagram lige nu. I den, der kan du vinde hele 500 kr. til fantastiske Magasin. Hvis der er én butik i Aarhus, som jeg altid lige skal svinge forbi når jeg er downtown, så er det Magasin. Der er altid lige noget, som man kan bruge – og under mit besøg forleden, så hapsede jeg de her tre lækre styles med hjem. Alle delene koster under 500 kr. stykket og jeg er især vild med den lilla sweater. Den er blød, lækker og fra VILA! For at være med, så skal du blot deltage i konkurrencen på dette Instagram post – og så er du sådan set med. Good luck!

Vind endnu flere labre ting

Jeg trækker en vinder af alle konkurrencer d. 24. december og du kan sagtens deltage i forskellige konkurrencer i løbet af måneden. Jo flere gange du deltager, jo bedre! Ovre hos Ditte kommer der endnu flere ting, som du kan vinde, så husk også at følge med ovre hos hende. De ting, som jeg udlodder er ret nice, hvis jeg selv skal sige det og nogle af de ting, som hun udlodder er dæleme også nice. Og labre. Og store.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.