Min simple hudpleje rutine (og et godt tip til dig som altid mangler fugt)

Det er helt sikkert ikke det bedste tidspunkt at udgive videoer ovre på tuben, men jeg håber alligevel, at I vil bruge et par minutter sammen med mig – måske ude på altanen eller på stranden? Jeg er ser i hvert fald mange videoer, imens jeg tager sol! Anywho, i dag, så skal det handle om sund hud og om gode hudpleje rutiner. Jeg kommer ind på det i videoen nedenfor (den er filmet i one-take, så den er lidt rant agtigt, men det er nu også hyggeligt sommetider) men jeg har en ret simpel hudpleje-rutine, som fungerer for mig.

Det er faktisk kun det seneste år, at jeg har tilføjet Micellar Water i min rutine, fordi jeg ikke havde undersøgt hvad det ‘ekstra’ skridt gjorde for huden – men så så jeg en video på youtube i sin tid – og så tænkte jeg, at jeg også ville give det et skud. Det gjorde jeg så og jeg har endnu ikke kigget mig tilbage! Hvis jeg kort skal forklare, så er Neutral’s Micellar Cleansing Water et mildt 3-i-1 renseprodukt med micellar teknologi. Den kan rense, fjerne make-up og fugte på samme tid – samtidig med at den er mild ved huden! Micellar teknologien gør nemlig, at man nemt og skånsomt kan fjerne urenheder og make-up uden vand og uden at skulle skrubbe huden, hvilket ikke er godt.

Læs også: Her kan du købe de lyserøde muslingeskaller (set på instagram)

#myshelfie

Press play

Neutral Micellar Cleansing Water, Neutral Day Creme, Neutral Night Creme

Igen, så kommer jeg ind på det hele i videoen og det er også der hvor jeg forklarer lidt om min ‘kamp’ med fedtet og olieret hud – it’s been a struggle og i den forklarer jeg også hvorfor Micellar Water er så vigtigt for lige netop min hud. Jeg har prøvet et par forskellige i løbet af det her år, men der er sgu kun én vinder og det er Neutral’s Micellar Cleansing Water. Det er både fordi, at den gør det, som den skal gøre – men det er også pga. prisen, tilgængeligheden og udseendet. Den ser jo flot ud på en badeværelseshylde og det er også vigtigt, hvis man er emballagefreak! Alle Neutrals produkter er uden parfume og unødvendige tilsætningsstoffer, så de er skånsomme, men stadig super effektive. Det vidste I dog sikkert allerede.

Her til sidst, så vil jeg anbefale jer at hoppe over og læse Danica’s indlæg om hudpleje – hun har prøvet det hele og er efterhånden blevet et ekspert på området. Jeg lapper i hvert fald alt hvad hun siger, i mig!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.