Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter)

spiseguide til Aarhus

Spiseguide til Aarhus. Opdateret vinter 2021. Hvor skal man spise i Aarhus? Hvad er den bedste restaurant i Aarhus? Jeg er blevet den person som alle (og jeg mener alle) altid spørger, hvis de skal finde et godt sted at spise i Aarhus. Det gør mig absolut ingenting, da jeg mere end gerne vil hjælpe, men for min egen skyld, så har jeg samlet nogle af favoritterne i det her indlæg.

Min spiseguide til Aarhus (med de bedste restauranter i Aarhus)

Listen er stadig under opbygning, da jeg gerne vil tage ordentlige billeder af alle steder, som jeg besøger. Jeg er selv meget visuel, så der skal billeder til før jeg beslutter mig for at besøge et sted, så husk endelig at gemme listen eller kigge ind igen. All right. Nu til min, efterhånden ret lange, spiseguide til Aarhus. Læs med nedenfor og husk også at følge mig på Instagram, hvor de allernyeste spisesteder bliver delt på mine stories.

Læs også: Opskrift på gyoza og dyppelse dertil (nemme, lækre og alt for smukke)

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 1
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 2

Kowloon

Ingen liste uden Kowloon. Andreas og jeg kom frem til forleden, at det her nok er den restaurant, som vi har besøgt allerflest gange. Maden er også bare god – og behøver vist ikke den store introduktion, hvis du bor i Aarhus. Men. Basically, så er det bare en god, asiatisk restaurant i Aarhus, hvor vi får masser af mad for få penge. Jeg spiser, selvfølgelig, altid på den i Banegårdsgade, men de har også en anden og større restaurant.

Adresse: 
Banegårdsgade 33
8000 Aarhus

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 3
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 4
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 5
god restaurant i Aarhus

Morena Mia

Glimmer, plastik hajer, god mad og fantastisk service. Det her sted er så godt, at jeg har dedikeret et helt indlæg til stedet. Intet mindre. Nok min yndlingsrestaurant i Aarhus, så selvfølgelig skulle Morena Mia med i min spiseguide til Aarhus! Nok en af de bedste restauranter i Aarhus. Når du ankommer så får du stukket et pas i hånden og så skal du på en ‘rejse’ rundt i verden. Se deres menukort her. Serious value for money.

Adresse: 
Nørre Allé 98
8000 Aarhus C

Læs også: De 20 bedste serier på Netflix

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 6
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 7

Jumbo

God kaffe, godt brød og meget, meget mere. Jumbo ligger tæt på Dokk1 og er et must visit i Aarhus, hvis du er på jagt efter et godt morgenmads- eller brunchsted.

Adresse:
Mindet 4
8000 Aarhus

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 8
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 9
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 10

Sota Sushi

Ja. Jeg skulle selvfølgelig havde det her med i min spiseguide til Aarhus. Hvis du følger mig på Instagram, så du vist ikke have undgået det her sted. Sota sushi i Vestergade har bla.a. den smukkeste frokost (se lige den bentobox) og så bliver jeg taget tilbage til Japan, når jeg spiser der. A must try! 

Adresse:
Vestergade 48
8000 Aarhus C

Læs også: Opskrift på nem chiliolie (du kan og VIL hælde den på ALT)

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 11
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 12

Restaurant Domestic

I den dyre ende og klart en special occasion restaurant, men har haft mulighed for at spise her flere gange – og jeg går glad derfra hver eneste gang. Må opleves, hvis du får mulighed for det. Nogle af de bedste retter, som jeg nogensinde har fået, har jeg spist her. Mums!

Adresse:
Mejlgade 35B
8000 Aarhus C

Læs også: Maling af køkkenlåger (før og efter af vores billige og nemme køkken update)

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 13
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 14

Bernth og Co.

Jeg har virkelig spist her mange gange efterhånden. Jeg husker dengang de åbnede deres lille café i Borggade, som vi nærmest besøgte hver weekend. Nu er vi flyttet lidt længere væk og besøgene er sjældnere men hver gang vi besøger Bernth og Co. så går vi glade derfra. De har fået nye, store lokaler nu og maden er ligeså god som den altid har været.

Adresse:
Guldsmedgade 20A
8000 Aarhus

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 15
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 16
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 17
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 18

Memphis Roadhouse

Som jeg har skrevet før, så er Memphis Roadhouse et af mine favorit-steder i byen når det kommer til ægte amerikansk mad og stemning. Som I måske ved, så har jeg fået et lille country hjerte efter mit ophold i Texas og Louisiana – og under et besøg hos Memphis Roadhouse, så ryger jeg bare lige tilbage. Her er den allerbedste stemning i byen og så er ejeren så sød. Husk at spise kage til, for pokker. De er sgu gode.

Adresse: 
Christiansgade 32
8000 Aarhus C

Læs også: Indisk curry med garam masala og oksekød (fall I’m so ready for you)

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 19
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 20
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 21

Pizza Propria

En VIRKELIG god kartoffelpizza? Tjek! Det eneste pizzaria i Aarhus, hvor man får en hel (og meget laber) burrata på pizzaen? Tjek! It’s just good pizza. Selvfølgelig skulle det her sted med i min spiseguide til Aarhus.

Adresse: 
Jægergårdsgade 7
8000 Aarhus C

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 22
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 23
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 24
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 25

Il Locale

Ok. Vent lidt! Propria er godt. Og har været en favorit længe, men jeg tror faktisk, at Il Locale har overhalet dem. Her får du masser af ost (vigtigt), specielle men altid lækre pizzaer og så er deres sides så, så lækre. Se det lige! Priserne er også vildt gode!

Adresse:
Guldsmedgade 36
8000 Aarhus C

Læs også: De 11 bedste og mest binge worthy podcasts

spiseguide til Aarhus
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 26
spiseguide til Aarhus
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 27

Karma Sushi

Lige i røven af Sota Sushi kommer Karma. Det er bare lækkert. Jeg har været her flere gange end jeg egentlig gerne vil indrømme men det er altså bare godt. Udover den gode sushi, så har et par specielle menuer, hvor man bla.a. kan få kaviar, trøffel, krabbe, all that good stuff.

Adresse: 
Frederiksgade 83
8000 Aarhus C

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 28
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 29
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 30

Møf

Har spist her et par gange de seneste måneder og det er bare godt! Inden vi flyttede ind i den lejlighed, som vi bor i nu, så boede vi på Vesterbro Torv, men fik aldrig nosset os sammen til at besøge Møf, som ligger der. Det har vi rettet op på nu og se lige hvor smukke (og lækre) deres retter er!

Adresse:
Vesterport 10
8000 Aarhus

Læs også: Sådan kan du tage bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram feed

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 31
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 32
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 33

Pho C&P

Mit yndlingsted, hvis det skal gå hurtigt! Andreas og jeg var forbi Pho C&P så, SÅ mange gange dengang de åbnede, men fordi stedet er blevet så populært, så er vi blevet væk, da det ofte kan være svært at få et bord. Jeg er dog stadig vild med stedet og vi prøver at snige os forbi udenfor de travle tider. Atmosfæren derinde er nemlig så uhøjtidelig og maden er god og billig.

Adresse:
Sønder Allé 14
8000 Aarhus C

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 34
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 35

Á Part

Jeg har ærligt talt ikke prøvet så meget af deres menu – men deres reje- og vintilbud er skyld i at jeg har tømmermænd de seneste mange weekender. Om sommeren får du nemlig vin og pil selv rejer ad libitum for kun 199 kr. Det kan noget! Når sommeren er forbi, så glæder jeg mig til at udforske resten af menukortet. Det ser nemlig også vildt lækkert ud.

Adresse:
Frederiksgade 45
8000 Aarhus

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 36
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 37

Bardok

Ny favorit på listen. Gode naturvine og små, anderledes (men lækre) anretninger, som man ikke får ret mange steder. Vi svinger forbi, når vi bare gerne vil have et glas vin og et lækkert ‘mellem måltid’ downtown. Du ved. PÅ de der dage, hvor man burde tage hjem og spise fordi man har mad i køleskabet, men lidt god ost og vin frister. Just me? Let me know!

Adresse:
Åboulevarden 51
8000 Aarhus

Læs også: Opskrift på vietnamesisk pandekage (en laber bánh xèo-ish med the WORKS)

spiseguide til Aarhus
spiseguide til Aarhus
spiseguide til Aarhus

AROS food hall

Jeg har været på AROS en million gange efterhånden, men jeg har kun været oppe på deres restaurant to gange. Det skal der laves om på nu! Jeg var nemlig deroppe for nyligt – og wow, deres tallerkner med mad, er ren kunst. Intet mindre. Priserne er gode og det samme er servicen.

Adresse:
Aros Allé 2
8000 Aarhus

Læs også: Nemme karameller med kondenseret mælk

Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 38
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter) 39

Fiskemanden på Ingerslevs Boulevard

Okay, sidste punkt på listen er lidt en random ting, men ikke desto mindre, så er det et sted, som du skal lære at kende. Hver onsdag og lørdag, kan du hente et ‘lunt tilbud’ som består af tre fiskefilet, 5 valgfrie fiskefrikadeller og en hjemmerørt remoulade for omkring 100 kr. Så godt! Sommetider kan du også få lunt rugbrød på markedet, men det er en sjældenhed efterhånden. Der er flere fiskehandlere, btw, men vi handler altid hos ham i midten af markedet.

Det var min spiseguide til Aarhus

Phew, jeg håber, at du kan bruge denne spiseguide til Aarhus! Jeg har på fornemmelsen at guiden bliver endnu længere, så husk at gemme indlægget til de dage, hvor du mangler inspiration til aftensmaden eller frokosten. Hvis du vil læse mine opskrifter, så har jeg samlet dem alle sammen her: Gode, asiatiske opskrifter. Læs også de her indlæg: “7 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)” og “Den ultimative guide til asiatiske restauranter i Aarhus“. Phew! Det var den spiseguide til Aarhus!

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

33 Kommentarer
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*
Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)
De 7 bedste programmer på HAYU
Sådan foregik vores rådhusbryllup *she’s married*
Opskrift på nem ramen (smuk, fyldig og perfekt til kolde aftener)
Min fødselsberetning (del 3)
9 gode loppemarkeder i Aarhus (og omegn)
Opskrift på nem og HURTIG pho suppe (kun 15 minutter)