Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter

Spiseguide til Aarhus. Opdateret sommer 2019. Hvor skal man spise i Aarhus? Hvad er den bedste restaurant i Aarhus? Jeg er blevet den person som alle (og jeg mener alle) altid spørger, hvis de skal finde et godt sted at spise i Aarhus. Det gør mig absolut ingenting, da jeg mere end gerne vil hjælpe, men for min egen skyld, så har jeg samlet nogle af favoritterne i det her indlæg.

Min spiseguide til Aarhus (med de bedste restauranter i Aarhus)

Listen er stadig under opbygning, da jeg gerne vil tage ordentlige billeder af alle steder, som jeg besøger. Jeg er selv meget visuel, så der skal billeder til før jeg beslutter mig for at besøge et sted, så husk endelig at gemme listen eller kigge ind igen. Læs med!

Læs også: Opskrift på sunde og nemme grønkålschips (som rent faktisk smager godt)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Aaland Café

Laber brunch, en laber baggård og en laber indretning. På Jægergaardsgade finder man Aaland Café. Det er et nyere sted og jeg har kun været forbi til brunch og kaffe – men holy moly – dét er altså en skøn brunch, som både smuk og smagfuld. Man kan også få enkeltstående retter (som også ser pænt lækre ud) men det er helt sikkert morgenmaden og brunchen som jeg har prøvet indtil videre. Service er ikke altid lige god, men når servicen er god, så er den også god.

Adresse: 
Jægergårdsgade 9
8000 Aarhus C

Læs også: De 10 skridt (som man skal igennem når man får besøg af en håndværker)

Morena Mia Aarhus

Morena Mia Aarhus

Morena Mia Aarhus

god restaurant i Aarhus

Morena Mia Aarhus

Morena Mia

Glimmer, plastik hajer, god mad og fantastisk service. Det her sted er så godt, at jeg har dedikeret et helt ind til stedet. Intet mindre. Læs med lige her: En anmeldelse af Morena Mia(en de bedste restauranter i Aarhus). Nok min yndlingsrestaurant i Aarhus, så selvfølgelig skulle Morena Mua med i min spiseguide til Aarhus! Nok en af de bedste restauranter i Aarhus.

Læs også: Verdens bedste ‘kontor’ snack med mango, chili og salt(asian style)

Sota Sushi

Ja. Jeg skulle selvfølgelig havde det her med i min spiseguide til Aarhus. Hvis du følger mig på Instagram, så du vist ikke have undgået det her sted. Sota sushi i Vestergade har den smukkeste frokost (se lige den bentobox!) og så bliver jeg taget tilbage til Japan, da jeg spiser. A must try! Jeg har bla.a. skrevet lidt mere om stedet lige her: 3 gode restauranter i Aarhus (som har noget HELT specielt på menukortet).

Læs også: Okay, det her er det bedste hotel i Hamborg (smukt, japansk, perfekt)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Restaurant ET

Okay, de her billeder er ikke vildt gode, men det er simpelthen fordi, at Andreas og jeg havde travlt med at nyde maden. Altså vi nyder altid maden, om der bliver billeder eller ej, men denne gang var oplevelsen så god, at jeg ikke orkede at tage mere end et par billeder. Restaurant ET er vi blevet anbefalet at besøge konstant – og i forrige uge, tog vi os sammen og fik besøgt stedet. Det var heldigvis fantastisk! Gode fritter, tartar, godt brød, mørt kød, marvpiber, the works!

Adresse:
Åboulevarden 7
8000 Aarhus C

Læs også: Blogger, husk din værdi (du KAN tjene penge som blogger og en kort forklaring)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Landcafé

Her får man de skønneste frokost tallerkner i den skønneste baggård. Man kan mærke at det man får er i god kvalitet, der er masser af value for money og så er der et skønt personale! En hyggelig lille café i Latinerkvarteret.

Adresse:
Studsgade 6
8000 Aarhus C

Læs også: Sådan kan du tage bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram feed

Greenilicious

Det her sted ligger i Magasin, og kan derfor være nem at overse, men det må I altså ikke gøre! Maden derinde er nemlig så skøn og så serverer de, i min optik, den BEDSTE avocadotoast i Aarhus. Den koster 98 kr. og det kan måske lyde af meget, men der er simpelthen SÅ meget mad på den tallerken. Deres brunch er forresten også lækker – og så er deres kaffe også ret fantastisk.

Adresse:
Immervad 2-8,
8000 Aarhus C

Læs også: Min billedvæg + de 9 bedste steder at købe plakater og kunst (online & IRL)

Com Viet

Som jeg skrev forrige uge: “Jeg havde faktisk hørt nogle gode ting om stedet, men fordi det ligger så langt væk fra hvor vi bor, så havde vi aldrig taget os sammen og gået forbi, men nu hvor de var på Just Eat, så tænkte vi bare hul i det og bestilte derfra. Vi endte med at vælge 3 forskellige retter, som vi kunne dele og endte med at vælge nogle friske sommerruller med vietnamesisk marineret ribbensteg og salat, en mangosalat med oksekød og grillet and med lyn-stegte grøntsager og ris. Der hørte 3 forskellige slags sauce og dyppelse med – og vi kom kun af med 199 kr. – hvilket man må sige er god value for money!” Husk at læse min take-away guide til Aarhus, btw11 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang).

Adresse: 
Nørregade 8-10
8000 Aarhus C

Læs også: 11 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)

Ramen Takumi

På billederne her kan de I se de kolde nudler, som man kan få på Aarhus Central Food Market og Ramen Takumi, men det er deres RAMEN, som jeg elsker. Jeg er vild med deres kolde nudler (især når det er varmt som nu) men deres ramen er hands down, den bedste som jeg (vi) nogensinde har fået udenfor Tokyo. Åh, det er altså GODT her og de er så søde derinde!

Læs også: Opskrift på nemmeforårsruller med østershatte og kål (asian approved)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Bernth og Co. (deres morgenmad)

Bernth og Co., selve cafeen, er på listen længere nede, men jeg ville lige give et skud ud til deres morgenmads-koncept, som er ret nyt, men som jeg allerede har besøgt 100 gange! Man sammensætter sin egen morgenmad (menukortet er større om lørdagen) og alle komponenterne er intet mindre end fantastiske. Stedet her skulle selvfølgelig med i min spiseguide til Aarhus.

Adresse:
Borggade 12
8000 Aarhus C

Læs også: Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Pizza service

En af byens bedste pizzeriaer og sådan er det bare. Hvis man gerne vil have noget andet end pizza, så har de også nogle helt fantastiske pasta-retter! Jeg er vild med deres carbonara og deres lasagne.

Adresse:
Vesterbrogade 9
8000 Aarhus C

Læs også: Opskrift på ribbensteg med et asiatisk twist (nem aftensmad & masser af smag)

Memphis Roadhouse

Som jeg har skrevet før, så er Memphis Roadhouse et af mine favorit-steder i byen når det kommer til ægte amerikansk mad og stemning. Som I måske ved, så har jeg fået et lille country hjerte efter mit ophold i Texas og Louisiana – og under et besøg hos Memphis Roadhouse, så ryger jeg bare lige tilbage. Her er den allerbedste stemning i byen og så er ejeren så sød. Husk at spise kage til, for pokker. De er sgu gode.

Adresse: 
Christiansgade 32
8000 Aarhus C

Læs også: Opskrift på asiatisk peanutsauce (som kan spises til ALT)

Fratelli Pizzaria

Det her sted vandt ‘byens bedste pizzaria‘ i år, så Fratelli skulle selvfølgelig besøges. Ikke det bedste jeg nogensinde har prøvet, men det er klart et besøg værd. Jeg er især vild med deres antipasti og jeg glæder mig til at prøve resten af deres menu.

Adresse:
Tordenskjoldsgade 81
8200 Aarhus N

Læs også: Sådan får jeg råd til at rejse (og 7 tips du kan bruge hvis du også vil afsted)

Pizza Propria

Byens bedste kartoffelpizza? Tjek! Det eneste pizzaria i Aarhus, hvor man får en hel (og meget laber) burrata på pizzaen? Tjek! Kan man få sin pizza Leveret døren med Just Eat? Ja, det kan man da! Jeg har altid, altid, altid været mest til hvid pizza og når jeg ser det på menuen, så er det altid det som plejer at bestille – og Pizza Propia’s Patate e rosmarino med mozzarella, kartoffel, oliven, pecorino, frisk rosmarin og olivenolie – er blevet min all time favorit. Faktisk, så har jeg allerede bestilt den 4 gange på lidt under en måned, så ja, jeg kan vist godt lide den! Andreas har derimod været ret mange pizzaer igennem (jeg smager ALTID hans naturligvis) og de kan allesammen noget.

Åh den med burrata er altså også en overdådig en af slagsen.

Læs også: Den ultimative spise- og rejseguide til Chicago

The Burger Shack

Det her sted skulle selvfølgelig med i denne spiseguide til Aarhus. De har de bedste burgere i Aarhus, som jeg endelig fik smagt efter at have fået det anbefalet stedet mindst tusind gange. Burgerne har en god grillsmag og pomfritterne er dækket af parmasan. Need I say more?

Adresse: 
Findes flere steder i Aarhus

Læs også: Her kan du få god pizza i Aarhus (og så kan du vinde 500 kr. til JUST EAT)

Basso

En ny favorit i Aarhus, hvor der bliver serveret dejlig italiensk mad med et socialt twist. Indretningen er skøn og det samme er maden. Der er friterede risotto-kugler. Jeg siger det bare. Friterede risottokugler finder man kun én gang i denne spiseguide til Aarhus. Jeg siger det bare.

Adresse:
Skolegade 21
8000 Aarhus C

Læs også: Verdens bedste idé – opskrift på asiatisk inspireret pizza

La Cabra

Om morgenen, så får man for små 55 kr. en skål muesli, noget skønt brød med ost (favoritten faktisk) og juice. Stemningen er hyggelig herinde, især når der ikke er for mange mennesker (så kom gerne tidligt på morgenen) og vi kom af med 85 kr. for en omgang morgenmad og en god americano. Der er nok stor chance for at I finder mig her…

Adresse:
Graven 20
8000 Aarhus C

Læs også: Opskrift på salsa (som er nem og alt for lækker)

Mefisto

Her får du nok en af de bedste frokoster du kan få til prisen! For under 100 kr. får du nemlig verdens lækreste cæsar-salat (tro mig, det kan jeg sige, da jeg er ekspert) og så er portionen bare enorm. Deres brunch er i den dyre ende, men den er oplevelse, så den er også pengene værd. Så. Det her sted skulle selvfølgelig med i min spiseguide til Aarhus med nogle af de bedste restauranter i Aarhus!

Adresse:
Volden 28
8000 Aarhus C

Læs også: En opdatering af en klassiker – min opskrift på nemme donuts

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Café Fika

En klassiker hos mig, som jeg besøger flere gange om måneden. Salaterne er super mættende og deres majspandekager, uhm, de er gode!

Adresse:
Jægergårdsgade 47
8000 Aarhus C

Læs også: Opskrift på verdens lækreste og nemmeste chia-grød (med kokos og SMAG)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

SeiSei Sushi

Et nyere bekendtskab, men Seisei laver god sushi til en god pris. De har et godt udvalg af ruller og så har de også sushi bowls med masser af fisk, grøntsager og ris – som jeg er blevet stor fan af. Jeg plejer at bestille gennem Just Eat, da man får fri levering hos dem. Mums!

Adresse:
Tordenskjoldsgade 65
8200 Aarhus

Læs også: Opskrift på asiatisk peanutsauce (som kan spises til ALT)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Lecoq

Jeg havde absolut ingen forventninger, spørg mig ikke hvorfor, men Lecoq har bare aldrig været på min rader over spændende restauranter og har bare set stedet som en ‘gammel Aarhus’ institution. Heldigvis viste det sig, at det var virkeligt lækkert og jeg tror, at jeg vil lade billederne tale for sig selv – restauranten er nemlig smuk og maden endnu smukkere – så hermed vores aftensmad med billeder, som er taget i den rækkefølge, som vi fik maden i.

Adresse:
Graven 14
8000 Aarhus C

Læs også: 11 gode take-away steder i Aarhus (som du SKAL prøve mindst én gang)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

KöD

Ja, der er vildt mange billeder her, men jeg kunne simpelthen ikke begrænse mig! Spisestedet KöD er en gammel favorit efterhånden og vi har været forbi et utal af gange – her får man smørbløde bøffer og side dishes, som er to die for! Der er rigelig ost til det hele og det kan man ikke klage over! Udover deres bøffer (som man skal have) så kan jeg også anbefale deres forretter – vi fik tempura-rejer og carpaccio, som begge var super skønne. Deres brød og dyppelse er også bare UHM!

Læs også: Verdens bedste ‘kontor’ snack med mango, chili og salt (asian style)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Cafe Juliette

Juliette serverer en rigtig god cæsar salat. Lige den salat bestiller jeg altid, på alle caféer som har den, så jeg vil gå så langt som at kalde mig for ekspert – eller noget der ligner i hvert fald. Indretningen er også skøn og så har americanoen vildt god – den giver et godt spark i røven – så den er perfekt tidligt på dagen. Derudover, så har de en skøn brunch. jeg er især vild med vegetar udgaven.

Adresse: 
Jægergårdsgade 54
8000 Aarhus C

Læs også: En nem og krydret ‘ikke opskrift’ med tyrkisk sucuk, thai basilikum og ris

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Café Grene

En hyggelig cafe, som findes i selve Søstrene Grene butikken, hvor man kan få lækre salater, morgenmad og brunch, fyldige pastaretter og meget mere. De serverer forresten også en rigtig, rigtig god cæsarsalat!

Adresse:
Søndergade 11-13
8000 Aarhus C

Læs også: Cremet og spicy sriracha dressing (som er perfekt til salat)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Karma Sushi

Jeg kan simpelthen ikke lave sådan en liste her uden at nævne Karma, som er et af mine absolutte yndlingssteder i byen. Vil man gå all in på aftensmad og bestille en menu, hvor man får prøvet det hele, så skal man helt sikkert kaste sig over Signaturen, som jeg tidligere har skrevet om. Man får miso suppe med jomfruhummer, kavier, krabbe, den lækreste sushi og meget meget mere. Må hellere få lokket Andreas med derhen igen!

Adresse: 
Frederiksgade 83
8000 Aarhus C

Læs også: Min spiseguide til Aarhus – her er de 30+ bedste cafeer og restauranter

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Oishii Sushi

Karma er rigtigt godt, men Karma er også dyrt, så derfor vælger jeg sommetider Oishii på de der hvor det er ikke behøver at være så fancy.

Adresse: 
Nørregade 42
8000 Aarhus

Læs også: Opskrift på grømt og julet stjernebrød (med matcha og kardemomme)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Langhoff og Juul

En klassiker i Aarhus efterhånden. Hver gang der er ‘kjøbenhavnere’ på besøg, så sender jeg dem herhen, da det altid er godt. Stedet er fint og… Hmm. Jeg kan godt se, at jeg snart skal have opdateret billederne. Oh well! Må bare forbi her igen.

Adresse: 
Guldsmedgade 30
8000 Aarhus C

Læs også: Hvem og hvad er STONEMUSE?

Møf

Har spist her et par gange de seneste måneder – og det er bare godt! Inden vi flyttede ind i den lejlighed, som vi bor i nu, så boede vi på Vesterbro Torv, men fik aldrig nosset os sammen til at besøge Møf. Det har vi rettet op på nu og se lige hvor smukke deres retter er!

Adresse:
Vesterport 10,
8000 Aarhus

Læs også: Møbler med funktion i en lille lejlighed (og det LABRESTE bolig udsalg lige nu)

Pho C&P

“Mit yndlingsted, hvis det skal gå hurtigt! Andreas og jeg var forbi Pho C&P så, SÅ mange gange dengang de åbnede, men fordi stedet er blevet så populært, så er vi blevet væk, da det ofte kan være svært at få et bord. Jeg er dog stadig vild med stedet og vi prøver at snige os forbi udenfor de travle tider – atmosfæren derinde er nemlig så uhøjtidelig og maden er god og billig – jeg elsker, som I måske ved, friske forårsruller og Pho C&P har altså de bedste i byen!” Selvfølgelig Pho&P med i min spiseguide til Aarhus.

Adresse:
Sønder Allé 14
8000 Aarhus C

Læs også: Opskrift på sunde og nemme grønkålschips (som rent faktisk smager godt)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Grillen

Til frokost får du pomfritter, dyppelse, en ualmindelig lækker burger og et glas vand for kun 74 kr., hvilket er en helt fantastisk pris. Menuen er lille og jeg har smagt alt på menuen – og jeg kan anbefale det hele. Jeg er dog især vild med den, som hedder ‘Pablo Project’ som er med friteret jalapeno.

Adresse:
Klosterport 2
8000 Aarhus C

Læs også: At leve af at blogge (og 6 ting som jeg har lært efter at have blogget i 6 år)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

Klokken

Hvad får man når man kombinerer en gammel stripklub og gammeldags, dansk mad? Man får klokken og det er så godt. Man skulle ikke tro det, men det er godt! At træde ind på Klokken er som at træde ind i en tidslomme. Alle der kender mig ved, at jeg elsker smør. Jeg køber det f.eks. aldrig fordi det tager overhånd, så jeg blev glad da jeg fik serveret en lille skål med smørsovs på Klokken! Mums! Andreas fik million-bøf og spiste den hurtigt op – og konstaterede ligeså hurtigt, at der var plads til en pandekage, så det blev også bestilt. Mums!

Adresse:
Mindegade 6
8000 Aarhus

Læs også: 5 asiatiske opskrifter (som er nemme at lave  og super smukke)

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

spiseguide til Aarhus

AROS food hall

Jeg har været på AROS en million gange efterhånden, men jeg har kun været oppe på deres restaurant to gange. Det skal der laves om på nu! Jeg var nemlig deroppe for nyligt – og wow, deres tallerkner med mad, er ren kunst. Intet mindre. Priserne er gode og det samme er servicen.

Det var min spiseguide til Aarhus

Phew, jeg håber, at du kan bruge denne spiseguide til Aarhus! Jeg har på fornemmelsen at guiden bliver endnu længere, så husk at gemme indlægget til de dage, hvor du mangler inspiration til aftensmaden. Hermed endnu flere gode steder i Aarhus som jeg ikke har taget ordentlige billeder af:

Kähler Spisesalon

Jeg har spist her i mange år efterhånden og de Kähler er en af de bedste steder at spise morgenmad og brunch. Og frokost. Forleden var jeg forbi for at spise aftensmad  – og wow, det var en fantastisk oplevelse. Jeg har ikke nogen billeder, da lyset ikke var til det, men jeg kommer snart tilbage, så jeg kan tage billeder. Både for indlæggets skyld, men i den grad også for min egen. It’s that good! 

Cafe Glad

Sundt og 90% økologisk. Her har jeg godt nok været mange gange efterhånden, men det er simpelthen bare så godt. (Se mit billede på instagram)

32 Comments
 1. Åh Oli Nico holder jeg mig også fra. Det er virkeligt synd for maden er virkeligt god!!

 2. Jeg elsker den slags indlæg – for selvom jeg nu har boet i Århus i over 2 år, er jeg fantastisk dårlig til at få prøvet nye spisesteder. Det er utroligt hvor stort et vanemenneske, man kan være!
  Men siden jeg læste om din anbefaling af Vaca, har jeg drømt om det. Så jeg ved, at en dag får jeg taget mig sammen og får prøvet det – for det ser godt nok lækkert ud! :-)

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  1. Tro mig, det kender jeg! Jeg skal se nogle billeder fra stedet (fra rigtige mennesker og ikke fotografer) før jeg ved om det er et sted jeg orker at prøve. Man vil jo gerne være sikker på at maden er god, nu hvor man bruger penge på det ;)

   Vaca er skønt, så det er bare med at komme afsted!

 3. Ej, et godt indlæg! Det er virkeligt godt med nogle (billigere) alternativer til caféerne ved Åen. Jeg glæder mig meget til resten af serien om Århus.

  1. Ja, der er rigtigt mange andre gode steder end Åen – det er bare med at finde dem :)

 4. Wow tak! Tænk at jeg synes jeg har spist alle steder i Aarhus og så mangler jeg halvdelen af denne liste. Det må jeg snart gøre noget ved! :-)

  1. Det lyder dælme godt – og du skal bare sige til hvis jeg skal tage med på en af de her ture :)

 5. Virkelig god liste!
  Men for mig er den ubehøvlede betjening altså lidt en del af oplevelsen på en fransk bistro – så Oli Nico er 100% en favorit i min bog :)

 6. Hvis du endnu ikke har prøvet det, burde du prøve Propria i Jægergårsgade. Pizzaen med aubergine er fantastisk :)

 7. Har du været på Casa Mia på Trøjborg?
  Seriøst den bedst italienske pizza, jeg nogensinde har smagt udenfor Rom

 8. Lækker guide, og lækre billeder! Der er helt sikkert nogle steder som skal prøves af.

  Foreslag til listen kunne være:
  – ÈT
  – Ferdinand
  – FF
  – MØF
  – F-HØJ
  – Koch
  – ToastIt
  – Gastrome
  – Substans
  – Pondus
  – Domestic
  – SOTA (nu når du har Karma som nr. 1)
  – Frederiksgade 42
  – Royals Bistro

  1. Tak for den gode liste! Jeg har allerede besøgt Toast It, Domestic og Sota (det er dog længe siden) og jeg tager helt sikkert din liste i brug næste gang jeg skal ud og spise :)

 9. Jeg er lige fraflyttet Århus til fordel for job i det vestjyske og jeg savner mest af alt alle take-away stederne. 3 uger inden vi flyttede fandt vi det ubetingede bedste streetfood sted. Fyrretyve røvere på Frederiks alle (ligger ved siden af trævarefabrikkens udsalg) og den er let til at overse. Det er pita helt fra bunden, og især falafel eller lam er helt fantastisk!!!! DER SKAL DU FORBI!!

  1. Hej Stine! Åh den har jeg længe villet prøve, men har aldrig fået nosset mig sammen – men din besked får mig til det. Tak for tippet!

 10. Tusind tak for en fantastisk liste! Det er bare at starte fra toppen og så arbejde sig nedad. Tak for de ekstra 10 kg. på sidebenene ha ha ha ha!

 11. Hej Michelle

  Tak for den inspirerende liste og flotte billeder.
  Kunne du ikke inspireres til at lave noget tilsvarende over fee’e (fede) :-) butikker i Aarhus? Gerne i forskellige genrer?

  Mette

 12. Hej Michelle
  Jeg faldt lige over din blog, da jeg skal til Aarhus i næste uge og skulle lige se, om der var kommet noget nyt i Aarhus – jeg har boet der i mange år, men er flyttet til Kbh for ca 6 år siden.
  Jeg synes din liste er god og spændende, men alt alt for rodet. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, hvis du inddelte den lidt i emner, f.eks. cafeer, asiatiske spistesteder, brunch, finer dining osv. Selvfølgelig indenfor kategorien Spiseguide i Aarhus. Du har jo været rigtig mange gode steder – både små og store – bare ærgerligt, at det hele er blandet sammen, hvis man nu leder efter restaurantoplevelser og ikke en lille kaffebar f.eks.
  Jeg har gemt din blog nu, så kommer til at følge med – glæder mig til mere, så dette var bare et lille tip – jeg kan se, at du har tænkt dig at lave flere opdateringer, så håber på lidt mere overskuelighed til din indlæg om Aarhus.

  1. Hej Louise. Tusind tak for din kommentar.
   Det giver så god mening – den er også mega lang, min guide.

   Har faktisk både en asiatisk spiseguide i kladderne og en kaffeguide, så dem må jeg hellere få lavet færdige :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.