Min første ‘graviditets’ kjole (jo, den er god nok)

Ja, det er altså ikke clickbait selvom det godt kunne virke sådan. Let me tell you why! Jeg havde luret på denne fine ‘smock dress’ på ASOS (reklamelink) i 100 år og i denne uge klikkede jeg den endeligt hjem. Normalt, der er jeg ret hurtig til at klikke ting hjem, især til den pris, men med denne så blev jeg nødt til at overveje lidt længere end normalt.

 

Kjolen fandt jeg nemlig under ASOS’ maternity afdeling og jeg bare: “ej, jeg kan ikke købe en kjole til gravide” men jeg kunne ikke få den ud af tankerne og nu hænger den her og pynter så fint. Jeg har faktisk allerede prøvet den og den ser ikke unaturligt stor ud på mig, så jeg ved ikke lige om det er godt eller skidt? Jeg synes i hvert fald at den er så sej og I kan finde den på ASOS (reklamelink) til kun 285 kr. Er den ikke smuk?

 

Læs også: Et postkort fra Milano og lidt om den fineste kjole (som kan bruges hele året rundt)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.