MERRY XMAS FROM THE TEDDY BEAR – STONEMUSE

MERRY XMAS FROM THE TEDDY BEAR

teddycoatIngen læser blogs i dag men jeg ville alligevel tjekke ind og sige glædelig jul! Jeg er stået ufatteligt tidligt op  i dag for at åbne gaver og sætte Andreas på toget, så selvom klokken er lidt over otte, så har jeg været oppe i flere timer. Nu vil jeg (sove lidt og) planlægge dagens måltider just right, så jeg kan spise så meget, som muligt i aften. Jeg skal spise meget.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

1 Comment
  1. Kære Michelle,
    Er stor fan af din blog, den er max lækker og det samme er din teddyfrakke! Hvor har du den fra? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.