Me and the met

Fuck. Seriøst. Det her er verdens flotteste sweatshirt og jeg har savlet over den SÅ længe.

Denne seje, sporty sweatshirt fra Designers Remix har jeg fået et webshoppen Me & the Met, som udover at have noget nær det lækreste udvalg, også har en fantastisk hurtig leveringstid.

Deres koncept går ud på, at hvis du bestiller en vare, så har du den indenfor for en time på din adresse – du skal dog bo i Storkøbenhavn for at få denne superseje service. Det gør jeg selvfølgelig ikke (ikke endnu i hvert fald) men jeg bestilte sweatshirten mandag eftermiddag og jeg fik allerede min vare tirsdag morgen. Lynhurtig levering, i verdens lækreste indpakning!


Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

9 Comments
  1. Hvad er det du hænger dit tøj på? Er det et kæmpe lærrede eller hvad? Det ser virkelig fedt ud!

    1. Og hvis det er et lærrede, hvilken størrelse har det så? :-)
      Fantastisk blog, du tager virkelig gode billeder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.