Vil du også have smukke, buede og helt sorte vipper?

Ikke for noget, men se lige hvor smukke mine vipper er på de her billeder? De ser jo for vilde ud! Billederne her, blev taget lige da jeg startede med at bruge den nye Push Up Angel fra Maybelline og jeg blev virkeligt imponeret, da jeg overførte billederne til computeren. Jeg kunne godt fornemme, at denne mascara bare virkede for mig da jeg påførte den, men det var først på computeren at jeg så hvor flotte de er. Wow!

 

Det er er selvfølgelig formlen, men det må da også være børsten der gør det? Det er første gang, at jeg har brugt en børste, som denne og den får simpelthen bare mine (asiatiske) vipper til at bue opad uden brug af vippebukker. Jeg bruger også ca. tre lag og vipperne klumper ikke sammen selvom jeg bruger så mange lag. Push Up Angel mascaraen (i ekstra sort) indeholder en mascarabørste, der er formet som en kam, hvilket gør let at styre og dele ens vipper. Det giver en øjenvipperne en vingeeffekt, altså derfor navnet Push Up Angel.

 

Læs også: Synes du også, at det der med læbestift er lidt svært? Så læs med lige her!

Red vipperne igennem fra inderst til yderst med børsten. Brug en opadgående zigzag bevægelse fra rod til spids, så du får produkt på alle vipperne. Gentag indtil du har opnået det ønskede løft, volumen og vingeeffekt.

 

En anden sej ting ved denne mascara, er at den kan vaskes af med vand. Det er havde jeg ikke lige læst inden jeg begyndte at bruge den, men jeg kunne bare fornemme, at nærmest røg af ligeså snart, at jeg kom en smule vand i ansigtet. Dejligt! Som jeg har skrevet om før, så vasker jeg mit ansigt med vand og ansigtsvask hver aften, da jeg elsker fornemmelsen af et helt vasket og tørt ansigt. Jeg tror, at jeg har det sådan fordi, at jeg altid har døjet lidt med fedtet hud i løbet af dagen, så jo tørrere min hud er, jo bedre.

 

Læs også: ”Jeg har prøvet alt… og det her er altså den bedste selvbruner på markedet”

Udgivet i samarbejde med Maybelline.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.