Mangler du hjælp til udvikling, uddannelse eller arbejde?

Reklame | Uh, hvor er det dejligt at være tilbage foran skærmen efter en intet mindre end fantastisk (mini) ferie til hovedstaden. På turen lagde jeg alt fra mig, jeg spiste mig igennem byen (tjek min spiseguide til hovedstaden, som jeg udgav i går) og så nød jeg bare livet helt uden afbrydelser i et par dage. Det var skønt, men nu er jeg dog tilbage med fornyet energi og i dag, skal handle om noget helt andet!

Et spørgsmål som jeg får konstant, når jeg fortæller hvad jeg laver til daglig, lyder nogenlunde sådan her: “Hvad med fremtiden?” eller “Hvad gør du når du ikke længere vil eller kan blogge?” og til de spørgsmål er mit svar næsten altid: “Det skal nok jeg finde ud af når og hvis jeg kommer dertil!”

Læs også: Har personlige blogs overhovedet en plads i 2017?

Jeg er nemlig ikke bange for fremtiden og jeg er ikke bange for hvad der sker, hvis hele det her blog halløj slutter på et tidspunkt – for jeg er sikke på at jeg nok skal nok finde en ny vej, som jeg kan gå. Jeg er heller ikke bange for at spørge om hjælp, hvis jeg har brug for vejledning. I samarbejde med HK, vil jeg fortælle lidt om at tage det næste skridt i ens karriere. Verden forandrer sig nemlig hele, det samme gør arbejdsmarkedet og det gør HK’s medlemmers jobsituation også. 

Derfor er det vigtigt at være klar til at imødekomme alle nye muligheder og det er ligeså vigtigt at man løbende udvikler sig! Det kan man gøre ved enten at tage efter- og videreuddannelse, man kan forsøge at udvikle sig i det job, man har – eller også kan man måske tage et nyt job. Se evt. videoen med Anders ovenfor, hvor han kommer lidt ind på efter- eller videreuddannelse: 

Hvis du engang, gerne vil videre, blive dygtigere og udvikle dig, så har du masser af muligheder. Man kan f.eks. bruge HK’s KompetenceKompas, man kan få hjælp til at finde relevante onlinekurser – eller tale med HK’s karrierevejledere. De kan hjælpe ens udvikling og bl.a. anbefale kurser og uddannelser, som passer til en. Fremtid, kom an!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.