LUX BEAUTY NAILS AARHUS

Jeg har fået lavet de fineste gele-negle hos LUX BEAUTY NAILS, som er en helt nyåbnet salon her i Århus – måske I allerede har spottet det på mine billeder de seneste uger? Jeg synes det har været svært at fange hvor flotte mine negle er med mit kamera men på min instagram HER, så ses det ret fint. Har I erfaring med gele-negle? Jeg synes de er SÅ NEMT og pænt – og næste gang bliver det beige. Can’t wait!

I have gotten my nails done at LUX BEAUTY NAILS which is a brand new salon here in Aarhus – maybe you’ve already spottet my nails the last few weeks? I’ve had a hard time photographing my nails with my camera but on instagram, you can see then quite well. Just look HERE.

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

19 Comments
   1. Har hørt at der skulle være nogle gelélakker, hvor man kan opnå nogenlunde samme effekt – ved ikke, om det er ligeså holdbart som når man får det lavet i en salon, men det må jeg jo teste!

 1. uuh i love pretty nails :) jeg har tænkt på hvordan du redigerer dine billeder,altså hvordan du får det der fadet look på mange af dem, er det i picasa eller photoshop? og btw efter at ha prøvet tusind neglesaloner, så bruger jeg den bedste i valby, hvis du nogensinde skal bruge en i kbh :)

  1. Hey Majken. Jeg bruger Photoshop til redigere billeder og collagerne :)

   Uh, der er langt til Valby!

   1. Søg på Youtube efter en “old look” tuturials, så kan du måske finde en video :)

     1. ej hvor er du god, thank you! :) jeg har ingen kærlighed til photoshop, men tænkte faktisk selv på youtube ;) men jep der er langt til valby fra dig, men hvis du nu bestemte dig for at gøre det i kbh…en dag… jeg går meget op i at neglene skal være flawless, når nu man betaler for at få dem pæne og så fandt jeg hende her Mary i valby og seriously hun var megasød og ekstremt grundig. Jeg har bare foræret alle mine veninder gavekort dertil lige siden :D oh well tak for hjælpen!

  1. Ja, det er lidt pebret men det er sgu bare dejligt nemt, og pænt, ikke mindst :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.