Love stories – fra deling af min indkomst til deling af mit undertøj

Jeg troede aldrig, at jeg ville vise mit undertøj herinde, men nu står vi så her. Indlægget i går var ret tungt og tog en krig at skrive, så i dag, tænkte jeg at jeg ville dele noget sjovt og hyggeligt – nemlig mit nye undertøj fra Love Stories – som jeg købte i Magasin forleden. Jeg har besøgt Love Stories butikken i København et par gange, men jeg vidste ikke at undertøjet kunne findes i Magasin i Aarhus, så det var en glædelig overraskelse jeg fik, da jeg gik igennem butikken!

Læs også: Byens pæneste brunch, glimmerbukser og en omgang søndagskylling

Jeg er ikke sikker på, at alle styles kan købes i Magasin, i hvert fald ikke i Aarhus butikken, men I kan se hele det smukke, smukke udvalg online, lige her. De har også nogle virkeligt smukt nattøj, men jeg er ikke helt sikker på, om jeg er det sted i mit liv, hvor jeg vil investere i dyrt nattøj. Det er ligesom lidt for voksent, ikke?

Nu vil jeg ordne lidt praktisk foran computeren. Jeg skal redigere et par videoer i løbet af morgenen, besvare en masse mails, sende fakturaer og så har jeg to spændende møder senere på dagen og dem må jeg hellere forberede mig lidt på. Hav en skøn dag!

Udgivet i samarbejde med Magasin.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.