LITTLE BOUNTY SNACK

Den her opskrift har jeg faktisk gemt på siden jeg læste til eksamen for en 3 uger siden. Jeg havde en lille kop kondenseret mælk stående i køleskabet efter at have lavet en anden dessert, så jeg prøvede mig lidt frem og lavede de her bad boys. Faktisk skal man ikke bruge mere end tre ingredienser og så har man den perfekte snack!

Først og fremmest så håber jeg at I kan li’ bountybar for de smager fuldstændigt ens. YUM!

Ingredienser:
100 g kondenseret mælk (køb det HER)
100 g kokosmel; måske lidt mere, måske lidt mindre (køb det HER)
Mørk chokolade
Frysetørret hindbær-crumble (køb det HER)

Bland kokosmel og kondenseret mælk sammen – det er lidt på gefühl hvor meget der skal bruges af hver men bland dem sammen indtil massen er fast. Form herefter til små kokosbrød, kugler eller stænger. Det er op til dig! Læg dem på en beklædt tallerken og smid dem i køleskabet i et par timer (eller en tur i fryseren, hvis du ligesom mig ikke kan vente). Smelt herefter noget god mørk chokolade og beklæd basserne – drys gerne noget frysetørret hindbær på inden de tørrer, så får de et syrligt kick og det smager helt fantastisk. Bon appétit!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
    1. Lyder rigtigt dejligt :)

      Ja, det er det vist. Lækkert med alle de nye opskrifter, for jeg er vokset op med det (spiste det på brød som barn, asian and all) så det er dejligt at der er kommet mange lækre opskrifter med det! :)

    1. Easy breazyy :)

      Det er vel både godt og skidt. Kommer nemt til at lave dem for tit ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.