Links til blomster sættet – STONEMUSE

Links til blomster sættet

… Hvis I følger mig derinde selvfølgelig! Jeg fik virkeligt mange komplimenter for det her sæt, som jeg havde på i fredags – og det kan jeg egentligt godt forstå for det er simpelthen så fint. Jeg skulle til frisør, til et arrangement på Klostertorvet, til fernisering og ud for at have et par drinks, så jeg ville gerne være fint klædt, men stadig være tilpas i mit tøj på farten. Og så røg det her sæt selvfølgelig på.

Læs også: Endnu en stribet favorit fra et af mine yndlingsmærker

Skærmbillede 2016-09-03 kl. 18.11.27 Skærmbillede 2016-09-03 kl. 18.11.33 Skærmbillede 2016-09-03 kl. 18.11.37

Blazeren har været udsolgt hver gang, at jeg har været inde for at  kigge på den, men nu ser den ud til at være tilbage. Hermed et link til blazeren og også et link til de flotte bukser. Hvis I også er interesserede i jakken, så er det den her, som jeg slet ikke kunne få armene ned over.

Vi ses senere til en omgang serie søndag. Se de tidligere omgange lige her.

Hav en skøn søndag!

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.