Life hack (lav nem, sund og smagfuld aftensmad på et kvarter eller mindre)

Er I klar til det ultimative life hack? Efter at vi er flyttet til Frederiksbjerg, så har vi lavet det her hack (jeg ved ikke hvad pokker definitionen af hack er, sådan helt præcist, hvis jeg skal være helt ærlig) og nu er det tid til at give tippet videre! Vi er nemlig begyndt at bestille en rotisserie kylling via. Just Eat, som er klar til at blive hentet, når vi svinger forbi det lokale supermarked. Vores lokale supermarked er Meny på Langenæs Allé, FYI, og når den er så hentet, så bikser vi en lille salat sammen, som vi serverer med den hele eller halve kylling.

Ofte, så laver jeg salaten når jeg har lavet en bestilling på Just Eat og så sender jeg Andreas hen for at hente kyllingen – han er tilbage efter et par minutter – og så er vi klar til at spise. Det skulle eftersigende være sundere at bestille kylling på denne måde, men det aner jeg ikke om det er. Jeg ved bare, at jeg ikke kan få så meget smag ind i en kylling. Så. Kan dette kaldes for et hack eller er det bare et godt gammeldags tip?

Læs også: 10 gode take-away steder i Aarhus (som du skalprøve)

Reklamelinks: Broste Copenhagen salt skåle, Louise Roe vase

Reklamelinks: Broste Copenhagen tallerkner

Aftensmaden forleden var asiatisk inspireret og bestod af bagt blomkål, edamame-bønner, masser af koriander, rødløg, chili, lime og en soya/lime dressing, som jeg vendte blomkålen i, inden servering. Der skulle selvfølgelig lidt ris til (vi har forresten fået en riskoger og det er jo det BEDSTE nogentinde) og lidt syltede agurker, som man får med, når man bestiller en kylling. Nemt, hurtigt, sundt og lækkert!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.