Sådan laver jeg mine bløde hverdagskrøller

Uden at komme med for mange statistikker og uden at gøre det for tungt, det er ikke stilen herinde, så vil jeg gerne fortælle lidt om det lyserøde glattejern fra GHD, som jeg har brugt de seneste par måneder. Helt kort, så er designeren Lulu Guiness og GHD gået sammen i kampen mod brystkræft – og har derfor introduceret et limited edition glattejern (og føntørrer) hvor designet er feminint og med den lyserøde farve, som vi kender. For hvert solgte produkt, så doneres der €10 til Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne, så det er super sejt – og blot et lille tip, hvis I alligevel var ved at investere i et nyt glattejern.

Nu til noget helt andet. Hvis der er ét spørgsmål, som jeg har fået tusind gange, så er det: “hvordan er det lige at du krøller dit hår?” og det gør jeg sådan her. I videoen nedenfor, så har jeg lavet en kort guide til hvordan jeg krøller mit hår med et glattejern og jeg håber at I kan bruge den:

Læs også: … og det er jo lige netop dét som blogmediet kan (et lidt rodet indlæg)

Se med her:

Det eneste jeg bruger i mit hår

Voila!

Hvis jeg lige skal komme med nogle specs på glattejernet, så er det klar til brug på kun 25 sekunder – og så går det automatisk på sleep mode efter 30 minutter, hvis det ikke bliver brugt. Så behøver man ikke at bekymre sig om man har husket at slukke når man først er kommet ud af døren – og det gør altså en ret rolig. Især hvis man, ligesom yours truly, har det med at løbe ud af døren.

Okay. Nu til selve konkurrencen! Eller det er det så ikke engang. Den foregår nemlig ovre på instagram og I kan deltage på det her opslag. Konkurrencen kommer til at køre indtil d. 22 august og bliver annonceret på min story. Good luck over there! 

Læs også: Det eneste sted i Aarhus, hvor du får en hel, frisk burrata på pizzaen (oh my lord)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.