fbpx

Sådan laver du nemme og bløde hverdagskrøller med et glattejern

Uden at komme med for mange statistikker og uden at gøre det for tungt, det er ikke stilen herinde, så vil jeg gerne fortælle lidt om det lyserøde glattejern fra GHD, som jeg har brugt de seneste par måneder. Helt kort, så er designeren Lulu Guiness og GHD gået sammen i kampen mod brystkræft – og har derfor introduceret et limited edition glattejern (og føntørrer) hvor designet er feminint og med den lyserøde farve, som vi kender. For hvert solgte produkt, så doneres der €10 til Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne, så det er super sejt – og blot et lille tip, hvis I alligevel var ved at investere i et nyt glattejern.

Sådan laver du nemme og bløde hverdagskrøller

Nu til noget helt andet. Hvis der er ét spørgsmål, som jeg har fået tusind gange, så er det: “hvordan er det lige at du krøller dit hår?” og det gør jeg sådan her. I videoen nedenfor, så har jeg lavet en kort guide til hvordan jeg krøller mit hår med et glattejern og jeg håber at I kan bruge den:

Læs også: En hyggelig bryllupsgave idé (eller indflytter gave til typen som er lidt extra)

nemme, bløde hverdagskrøller

Se med her:

Det eneste jeg bruger i mit hår

nemme og bløde hverdagskrøller

Voila!

Hvis jeg lige skal komme med nogle specs på glattejernet, så er det klar til brug på kun 25 sekunder. Det går også automatisk på sleep mode efter 30 minutter, hvis det ikke bliver brugt. Så behøver man ikke at bekymre sig om man har husket at slukke. Især når man først er kommet ud af døren! Det gør altså en ret rolig. Især hvis man, ligesom yours truly, har det med at løbe ud af døren. Nærmest hver gang.

Læs også: Rejseguide til Berlin(her skal du spise, bo på hotel og hænge ud)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.