Lav nem, smuk og sund mad på KUN 10 minutter (hver eneste gang)

Reklame | Uh, hvor har jeg glædet mig til at dele det her indlæg med jer. Hvis I allerede kender Simple Feast, som det skal handle om i dag, så kan I spare hele 25% på jeres køb ved at bruge koden ‘MICHELLE25’ – og hvis I ikke kender til konceptet, så vil jeg fortælle mere om det i indlægget her. Simple Feast leverer veganske og vegetariske måltidskasser. De bliver leveret til din dør, opskrifterne tager altid kun 10 minutter at lave og så er de 100% økologiske.

Man får leveret måltidskassen én gang om ugen og i den, er så er der måltider til tre dage. Det hele er næsten færdiglavet, men nogle af tingene skal man selv skære ud eller varme op. Det er dog lige til at gå til, så Andreas har selv stået for maden et par gange – hvilket ikke sker ret tit – men hold op hvor det er hyggeligt!

Læs også: Opskrift på nemme tortillas (som er gode til al slags fyld)

En fordel ved måltidskasserne fra Simple Feast, er helt sikkert tiden, som sparer i et køkken – at man kan bikse så lækre retter sammen på kun 10 minutter er en fantastisk ting! En anden ting, er al den inspiration, som man får og som man kan tage med videre, når man selv står nede i supermarkedet og skal lave aftensmad. Vi har kun været igennem 3 retter (indtil videre) men jeg har allerede fået øjnene op for glaskål, hvilket er en grøntsag, som jeg har luret på i supermarkedet flere gange, men som jeg ikke har turdet at give mig i kast med. Vi har spist stegt agurk – hvem pokker havde lige troet at det skulle fungere? Ikke mig i hvert fald. Vi har også prøvet risoni-pasta for første gang, og åh, jeg kunne blive ved!

Simple Feast app’en
Vi har downloadet app’en, ’Simple Feast – Min Mad’, og det er også igennem den, at vi har bestilt vores vegetariske måltidskasse. Her kan man logge ind og få et overblik over ens mad, levering, hvordan maden skal tilberedes og læse om næringsindholdet i det, som man skal spise. I går, der sad vi faktisk i bilen mod Aarhus, og imens vi drønede afsted, så sad jeg og remsede op hvad vi skal have at spise de kommende uger. Vi er allerede excited. 

Læs også: Opskrift på salsa (som er nem og alt for lækker)

Emballage
Der er en stærk vision bag Simple Feast – de går nemlig op i, at vi alle sammen skal passe på vores jord ved bl.a. at spise mere grønt og meget mindre kød. De leverer deres lækre retter i 100% bio nedbrydelige materialer og man skal bare stille kassen, som man fik leveret sit måltid i, udenfor sin dør ved næste levering – og så bliver den afhentet af Simple Feast og genanvendt. Så smart!

Andreas og jeg er begge kød-spisere begge to, men vi er altid vegetar og veganer ‘curious’ og så længe at man ikke går på kompromis med smag, så er vi all in. Prøv kassen lige nu og spar hele 25% ved at bruge koden: ‘MICHELLE25’. Koden gælder i 30 dage.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.