Lav dit HELT eget møbel hos SOFACOMPANY (hvis du også elskede the Sims, så…)

Der er rykket flere stykker orange kærlighed ind hos os. Fra Sofacompany. Du har helt sikkert set det på min Instagram – og selvom de har boet her et par måneder efterhånden, så bliver jeg stadig så pokkers glad hver gang jeg kigger på dem, når jeg trasker ind i stuen om morgenen. Jeg arbejder hjemmefra, det ved du også, og jeg er simpelthen nødt til at være omringet af ting, som sparks joy før jeg kan arbejde kreativt og få nye ideer. Shit, det lyder flyvsk og men ikke desto mindre, så er det sådan min hjerne fungerer.

Sofacompany 

Reklame | Jeg har brugt den ene stue som kontor de seneste mange år. Det er simpelthen bare så vigtigt med de rigtige rammer. Hell. Jeg kunne nærmeste skrive en roman om lige netop det. Måske jeg bare burde gøre det? Anywho. Jeg elsker vores ‘Dane’ sofa fra Sofacompany (formerly known as you know who) hvor vi selv har valgt modulerne. Som du måske kan fornemme, så mangler vi et ryglæn, men det var simpelthen fordi at det var meningen at den ikke skulle stå i vores TV stue, men i stedet, så skulle den stå i vores karnap.

Læs også: Snackbaren du finder i ALLEmine tasker (#snackattack #sendhelp #yummy)

Thank god for ‘Dane’ modulerne, da jeg nu ‘bare’ kan bestille endnu et modul med ryg og bruge vores eksisterende modul, som chaiselong. Nemt! Det var meningen at vores lyserøde sofa skulle stå hvor labre ‘Dane’ står, men den fungerede bare ikke i rummet, så den blev rykket. Du kan lige ane den på det sidste billede, faktisk.

Nå men altså. Grunden til at vi købte sofaen fra Sofacompany var for at have ekstra siddeplads i vores karnap. Du ved, siden af alle bøgerne (læsehjørne) og som holdeplads (aka godt sted et vin) til gæster, som de kan sidde i, imens jeg rumsterer rundt i køkkenet og bærer ind. Køkkenet ligger lige ved siden af stuen, nemlig.

Læs også: 5 områder og seværdigheder du SKAL opleve i Tokyo (according to me of course)

stonemuse bolig

Design dit EGET MØBEL

Spillede du også ‘the Sims’ back in the day og syntes du, at det allersjoveste var at bygge din egen sim og selve boligen? Hvis ja, så vil du elske denne feature hos Sofacompany, hvor du selv kan designe dine møbler! Altså du kommer nok også til at elske den, hvis du elsker bolig indretning og gerne vil lave PRÆCIS den sofa som passer ind hos dig, men for pokker, hvor fik jeg noget af et flashback, da jeg sad og legede med de mange valgmuligheder derinde. Jeg elsker at sidde og nørde med sådan noget og jeg er sikker på at DU også vil elske det.

Vores store smukke Betty lænestol kan man ikke længere bestille på den ‘almindelige’ måde, så den skal du selv kreere i deres ‘design selv studio‘ hvor du kan se den i en masse forskellige farver. Kom direkte til lige her og find din indre designer frem, som de selv skriver på deres hjemmeside! Hvad er det næste jeg kan kreere…

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.