fbpx

Lær noget nyt hver dag (om aftenen, når du vasker dit ansigt)

Nu hvor det her handlet så meget om hud-pleje herinde, så tænkte jeg, at jeg ville komme med et lille tip til jer, som også har en aften rutine på badeværelset. Er I klar til endnu et lifehack? Okay, jeg ved ikke om det her er et lifehack og jeg ved heller ikke hvordan man definerer et lifehack, men det er i hvert fald et godt, lille bitte tip!

Lær noget nyt hver dag

Vidste I godt, at man kan finde (gratis) podcasts der har afsnit, som tager under 10 minutter, at høre? Det gør der og flere gange om ugen, så kigger jeg nogen af dem igennem, for at se om der er noget godt som jeg kan lytte til, imens jeg vasker min make-up af og kommer hele aften hud-pleje rutinen igennem. Jeg ved ikke med jer, men det er ikke altid, at jeg orker at slæbe mig fra sengen og ud til spejlet når det bliver sengetid, men hvis jeg ved, at jeg skal høre noget godt, så er det lidt nemmere.

Læs også: Min billedvæg + de 9 bedste steder at købe plakater og kunst(online & IRL)

Lær noget nyt hver dag

Lær noget nyt hver dag

Lær noget nyt hver dag

Lige nu hører jeg to forskellige podcasts, som har korte afsnit. Den ene er ‘Happier with Gretchen Ruben’ som jeg har skrevet om før og som handler om, ja, hvordan man bliver gladere i sin hverdag. Når jeg står foran spejlet om aftenen, så hører jeg hendes ‘little’ afsnit. Det er korte afsnit om ting, som man nemt kan tage med videre.

Den anden hedder ‘Brain Stuff’ og er super random. Det er også en kort podcast, hvor en lidt mekanisk stemme fortæller om et bestemt emne i hvert afsnit. Indtil videre så har jeg bla.a. hørt ‘What’s the history of Toothpaste?’ og ‘Could the waterbed make a comeback?’ så ja, det er meget random – but still good! 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.