Lær at investere med Female Invest

Reklame • Det her bliver så godt! Lær at investere med Female Invest. Jeg har teamet op med de seje kvinder fra Female Invest, som kan hjælpe dig med at få styr på økonomien og ikke mindst, komme i gang med at investere! Jeg var med til et af deres seminarer forrige år, lige inden you know what lukkede landet ned, og jeg fik så meget ud af det! Derfor er det så fedt, at de har lyst til at være med til at lære dig mere om økonomi og investeringer.

Lær at investere med Female Invest

Penge har altid fyldt meget (det lyder måske usexet, men det er vigtigt for mig og jeg vil gerne ha’ mange af dem) og Female Invest var virkelig et startskud for mig, og jeg kom endelig igang med at investere forrige år efter. Jeg er stadig ikke ekspert, men seminaret gjorde, at jeg kunne tage det første skridt og *endelig* komme i gang. Jeg blev overrasket over hvor nemt det var at komme i gang med at investere, og hvor mange penge, som man (vi) potentielt går glip af, ved bare at have pengene stående i banken. De skal ud sgu og “arbejde” på aktiemarkedet.

Læs også: 5 økonomiske mål for 2021 (i 2021 vil jeg…)

Lær at investere med Female Invest

Som jeg skrev i det her indlæg: “5 økonomiske mål for 2021 (i 2021 vil jeg…)” så har jeg opbygget en opsparing, hvor jeg kan dække mine faste udgifter i et års tid og så har jeg skruet op på mine investeringer. Jeg har lavet en månedsopsparing hos Nordnet, så det hele kører automatisk og har jeg nogle ‘penge i overskud’ så køber jeg aktier for sjov (altså i ikke så *sikre investeringer*) i virksomheder, som jeg finder interessante, såsom Disney, McDonalds og andre random virksomheder. Lige nu, så har jeg et sindssygt godt afkast, men det er vist mere held end forstand. 

Hvad er Female Invest helt præcis, siger du? 

Female Invest er et medlemskab, et fællesskab, hvor du får adgang til videokurser, artikler og ugentlige webinarer. Når (og hvis) landet åbner op, så er der også en masse arrangementer IRL, hvor du kan møde ligesindede og lytte til inspirererende mennesker. Hvis du har et money mindset, så skal du have et medlemsskab!

En rabatkode: 

Lige nu og 24 timer frem (så det er med at være HURTIG) så kan du bruge min kode, stonemuse, og få halv pris på et års-medlemskab hos Female Invest. Det er en god investering at købe medlemsskab hos Female Invest og der er så meget hjælp at hente uanset om du er helt grøn eller mere erfaren. Det er simpelthen bare et godt redskab og mulighed for hjælp. Jeg kan kun dele mine egne erfaringer men hos Female Invest kan du lære ALT om at investere.

Læs også: Min nye kontorplads i Aarhus!

Lær at investere med Female Invest

Hvis du ikke vil committe dig til et medlemskab, så vil jeg anbefale dig i det mindste at følge med på deres Instagram. De deler content hele tiden og der er både sjovt og motiverende indhold, hver eneste dag. Det er faktisk ret imponerende og jeg forstår godt, at de har fået så mange følgere på Instagram.

Let’s be smart make some money

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre hvad du, sådan helt konkret, mangler mere info om? Så vil jeg lave nogle noget info på Instagram sammen med Female Invest de kommende. Ellers kan du få svar på det meste på deres medlemsskabs-side. 

Vi ses ovre på Instagram og husk at besøge Female Invest’s hjemmeside, hvis du er interesseret i at lære dem bedre at kende. Her kan du læse nogle flere ‘Moneymuse’ indlæg: “Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)“, “Mine økonomiske mål for 2021 *del 1*” og “Spar penge i hverdagen (15 tips du selv kan bruge)“.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Min shoppeguide til Hamborg (med 7 butikker som du skal besøge, hvis…)
Sådan skal du samarbejde blogger eller influencer (del 2)
Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)
Et godt hotel i Tokyo (billigt og autentisk)
Jeg har endelig fundet den bedste frisør i Aarhus (intet mindre)
Den bedste dyppelse til friske forårsruller (min version af vietnamesisk nuoc cham)
Wontons med oksekød (omg this is so SO good)
5 asiatiske opskrifter du skal prøve denne uge (#yummy)