Lad være med at spørge mig om “at vise mit rod frem”

Hver eneste måned, så modtager jeg mails, som lyder nogenlunde sådan her, fra enten studerende, som er ved at skrive en opgave eller fra nogen, som laver TV: “er det ikke hårdt hele tiden at skulle vise det perfekte liv?” og “hvorfor viser du ikke dit rod frem, som du helt sikkert har?” og jeg bliver simpelthen så træt. I den seneste mail stod der: “…og det ville være rigtig fedt, hvis du ikke har noget imod at vise lidt af ‘dit virkelige jeg’ frem – at det ikke altid er helt så rent derhjemme, som på billederne, at tingene ikke altid er lige så flotte i virkeligheden osv, men det er ikke et must” og øh, nej, så ved jeg da godt hvad vinklen på indslaget vil være. Er vi ikke kommet videre?

Selvfølgelig viser jeg ikke den overfyldte vaskekurv eller kluden der lugter lidt og som nok burde blive skiftet – for hvorfor skulle jeg være den som viser det? Når I læser med herinde, så håber jeg da, at I ved at alt ikke er perfekt og jeg også kværner en billig frysepizza med bearnaise sauce (det er en god kombination forresten) de dage hvor det skal gå hurtigt eller skændes med Andreas. Jeg har dage, hvor jeg hader hvad jeg laver til daglig og synes, at jeg ser helt forfærdelig og tyk ud. De dage har jeg selvfølgelig også – og det ved I da også godt, selvom jeg ikke tager billeder af det, gør I ikke?

Læs også: 5 ting bloggere gør (som er pænt irriterende)

Reklamelinks: Trøje fra Bruuns Bazaar, Bukser fra Zara (gamle), Taske fra Nunoo

Personligt, så læser jeg selv kun med på blogs, som har noget, som jeg gerne vil se eller som jeg bliver inspireret af. Det kan være pæne madopskrifter som hos Frøken Kræsen, et univers som jeg bliver draget af hos Emily eller gode grin hos Johanne. Hos mig, så får I altså et ryddeligt skrivebord og en opskrift på asiatisk mad, som er pyntet med alt hvad den den pyntes med – og par indlæg, som I forhåbentligt synes er gode og som I får noget ud af.

Er vi ikke kommet videre? Vi ved da alle efterhånden godt, at man skal læse alt hvad man læser på nettet er skrevet med et filter over og vi vil alle sammen gerne vise vores bedste side frem. Hvorfor vælge et dårligt profilbillede på Facebook, når man kan tage et hvor man ser godt og glad, ud? Det er alt med måde selvfølgelig og der er andre ting, som man skal overveje når ens målgruppe og børn, men helt ærligt, vi er da kommet så langt, at vi godt ved at alt ikke er, som det ser ud når vi scroller gennem instagram?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Jeg synes sgu det er fint, at vælge det som interesserer dig. Alle ved vel efterhånden at der også er en anden side udover det der tages billeder af. Men hvor mange gider at tage billeder af et rodet køkken eller skrive om et voldsomt skænderi? Eller endnu mere, hvem gider se billeder af det. Jeg gider hvertfald ikke. Jeg følger dem der kan inspirere mig. Og jeg bliver langt mere inspireret af en lækker salat, en god rejseguide eller en anbefaling til en positiv hverdag, bøger mm. end jeg bliver inspireret af en snavset vaskekurv. Jeg udgiver også selv indlæg om det jeg føler jeg kan inspirere andre derude med.
    Tak for fine indlæg.
    Btw hvornår kommer Coffee & Kale igen?

  2. Super fedt indlæg, du bestemmer da selv hvad du deler, og alle os andre deler da heller ikke de sure klude eller nullermændende i hjørnerne på vores Instagram eller andet! Hvis man tænker lidt over det, er det jo klart at du pynter på det for som du siger så inspirere frysepizzaen jo ikke ligeså meget som det flotte mad du er jo meget mere end hvad du viser her, og heldigvis for det! Nyd en frysepizza iaften og post et billed af noget “flot” mad fra sidste uge❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.