Labre jeans, kardemomme-snurrer (oh yes) og den mest personlige video ever

Åh. Bruuns Galleri. Hvis du følger mig på Instagram, så jeg sikker på, at du har set den video, som jeg har delt og henvist til. Jeg elsker den SÅ meget! Hvis ikke, så har Bruuns Galleri også delt den i deres feed – sørg endelig for at tjekke den ud. Jeg synes, at den er så fed og jeg tror aldrig, at jeg været med til noget, hvor jeg har kunnet bruge min personlighed så meget. Åh. Jeg er simpelthen bare så vild med resultatet!

Bruuns Galleri

Okay. Full disclosure. Jeg går igennem Bruuns Galleri flere gange om ugen. Efter vi er flyttet til Frederiksbjerg, så er det blevet en helt naturlig del af vores hverdag at svinge igennem centret. Jeg er nærmest i Bruuns Galleri mindst én gang om ugen. Skal jeg have nuggets eller med toget, så går jeg igennem centret. Andreas køber næsten hele sin garderobe i Selected og jeg er altid med når det sker. Mangler jeg noget i Søstrene Grene? I am there. 

Læs også: Opskrift på nemme og lækre fiskenuggets (a.k.a. små stykker panko kærlighed)

Jeg besøger også Normal ugentligt… for hvor skal man ellers købe shampoo og sæbe? Jeg køber kaffe og kardemommesnurrer på Espresso House og jeg shopper ret meget af min garderobe derinde. Mine pit stops inkluderer den enorme Vero Moda (hvor min perlebesatte trøje er fra) og DAY, som har den fineste lille butik, som nærmest er japansk indrettet. Så fint!

Gode jeans

Mine lewks på billederne her er selvfølgelig fundet i centret. Jeg havde brug for en mindre opgradering af garderoben her til efteråret, så det betød endnu en tur i Bruuns Galleri. Denne gang med et kamerahold efter mig. Jeg prøver altid på at optimere på min wardrobe og det som jeg manglede var et par GODE jeans. Jeg tror aldrig, at jeg har fået hjælp til jeans, men det fik jeg inde i Levi’s, og holy moly, har aldrig haft et par jeans på som sidder så godt! Sørg for at besøge den, hvis du ikke har været derinde. God service og LÆKKERT UDVALG. Min stribede trøje er også derfra.

Læs også: Opdatér soveværelset i løbet af et par timer med (verdens sMukkeste) tapet

Konkurrence (begge er afsluttet)

Anywho. På Instagram, så afholder jeg også en lille konkurrence, hvor du kan vinde hele2000 kr. at shoppe for i Bruuns Galleri. Jeg tror aldrig, at jeg har holdt en konkurrence med så mange deltagende – og derfor, så har jeg sparket en lille ekstra konkurrence igang på Instagram. Den står jeg selv bag og den kører indtil ‘den store’ konkurrence om gavekortet slutter d. 28. september. Der er altså hele to igang lige nu og du kan finde dem begge på min Instagram.

Det var vist bare det! Jeg er sikker på at vi støder på hinanden derinde en dag…

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.