Så er kufferten sgu pakket (og her er 10 seje links som du skal læse)

Kufferten er pakket og vi er klar til at tage på på eventyr i Dubai og Vietnam. Først har vi lige et pit-stop i København, inden vi rejser, men så er det også afsted og glæder mig til at besøge to lande, som jeg ikke har besøgt før. Det vigtigste i min kuffert er nok denne kjole fra Pieces (reklamelink) som jeg har brugt utallige gange herhjemme, med bukser under og trøje over that is, men jeg glæder mig til at have den på med (forhåbentligt) dejligt brune og bare ben.

Nu er det ikke fordi jeg tror, at I ikke kan undvære mig og at jeg bliver ‘nødt’ til at sende jer videre i blogland… men det seneste stykke tid, så er jeg stødt på et par seje links og tænkte, at der ikke var noget bedre tidspunkt end nu, at dele dem. Læs med:

Læs også: Mine 18 mål for 2018 (tyndere ben og helt nye projekter)

1. Yndlings Manrepeller har skrevet en sjov artikel, som handler de 8 veninder-typer man har, når man er i tyverne. Den er underligt spot on og jeg kan i hvert fald godt nikke genkendende til et par stykker på listen. Hvad med jer?

2. Hvor seje og grimme er de her Balenciaga sneakers (reklamelink) lige? Jeg skal have dem fordi jeg både elsker og hader dem. De skulle dog være ret umulige at finde nogen steder – og det betyder selvfølgelig at jeg vil have dem endnu mere.

3. Har I nogensinde set en peanutbutter and jelly sandwich blive lavet på en international rumstation? Oh, well, look no further. 

4. Kender du ikke også et par stykker, som er lidt irriterende på deres instagram stories og som du bare har lyst til at ‘slukke’ for? Efter jeg fandt ud af at man kunne gøre det, så er mit liv blevet så meget bedre, men… Nu skal I ikke slukke for mig, vel?

5. Helt spontant, så har Danica og jeg udgivet et lille bonus afsnit af Coffee & Kale. Puh, det har jeg savnet! Lyt med lige her eller find os i Itunes, så I kan lytte med på farten:

Læs også: 10 højdepunkter fra et fantastisk 2017

6. Hvor cute er Justin Bieber lige i denne reklame? Støder på den video lidt for ofte og jeg bliver nødt til at klikke på den hver eneste gang, at den bliver anbefalet til mig. Tak for det, Youtube.

7. Er du på jagt efter en ny madblog, så kan jeg anbefale ‘Iamafoodblog‘ som er min absolutte yndlingsblog, når det kommer til gode, smukke og asiatiske opskrifter. Tjek især hendes vietnamesiske opskrifter ud. Er de ikke bare for smukke?

8. Nu hvor vi er ved asiatisk mad, så synes jeg, at I skal læse min anmeldelse af den nye ‘Ramen Takumi’ i Aarhus ud. Skal I prøve ét nyt spisested i Aarhus, så skal det altså være det her sted! Er ramen dog ikke lige sagen, så tjek min spiseguide til Aarhus ud: Min spiseguide til Aarhus – de 30+ bedste cafeer og restauranter.

9. Jeg har aldrig forstået det der med tegneserier, men så faldt jeg over denne dystre samling af tegneserier (LÆS DEM ALLE) og nu forstår jeg lidt bedre. Wow, de er seje!

10. I forrige weekend var der er et interview med mig i Aarhus Stifttidende og den kan findes online nu. Der er et ornligt’ (husk at læse det her op med jysk accent) close-up af mig i artiklen, men det tager vi bare med.

Læs også: Her er det bedste udsalg i Aarhus (og et meget sjældent #ootd)

Nu vil jeg lukke ned de næste to uger. Agtigt. Jeg har planlagt et par seje indlæg imens vi er ude og rejse, men jeg regner stærkt med at tjekke ind et par gange. Det kan jeg nok ikke helt lade være med. Husk at følge med på los instagrammos og så snakkes vi ved!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

10 Comments
 1. Ej jeg er slet ikke misundelig… jeg rejste til Vietnam for præcis et år siden igår, og nøj hvor jeg savner det. Det er virkelig et fantastisk land. Hvor skal I rejse rundt henne i Vietnam? :)

  1. AH hvor læks! Har du nogle (mad) tips, så må du mere end gerne sende det min vej :)
   Vi har ret mange dage i Saigon og i Hoi An :)

   1. Bep Me In i Saigon er virkelig lækkert. Det er traditionel vietnamesisk mad, men serveret som tapas, så man kan prøve en masse forskelligt. De serverede en del ting, som vi ikke støtte på andre steder i Vietnam. Når vi havde brug for noget helt andet end asiatisk mad, gik vi på Burger Joint Saigon – seriøst en af de lækreste burgere, jeg længe har prøvet! Cao Lao i Hoi An er også et must. Det er byens signaturret, og vi fandt den ikke andre steder. Jeg vil anbefale at man prøver den hos et af gadekøkkenerne nede ved floden, så er det helt autentisk, men aftal en pris før I får mad. Vi oplevede et par gange, at vi fik en absurd “regning”, der ikke rigtigt stemte over ens med det de lokale betalte.. og så er deres bbq forårsruller, som man selv ruller virkelig lækre! Jeg håber, at det kan bruges, og at I får en dejlig tur :)

    1. Hej igen Mathilde. TAK for de gode tips!
     De er skrevet ned – og især godt tip med det om maden – det er et virkeligt godt tip for vi regner stærkt med at spise i de mange gadekøkkener!

 2. Av hvor ville jeg gerne på en rejse til varme himmelstrøg lige nu! Men indtil det sker, vil jeg sidde her i grå og regnfulde Amsterdam og unfollowe folks Insta Stories. Tak for genialt tip!! :D

 3. Sådan et fint indlæg Michelle. Ha’ den BEDSTE tur til Vietnam og husk at tage ud på “landet” og spise i Hoi An.
  Kram Camilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.