Kort hår, lejlighedssalg og Carrie Bradshaw

Så er jeg dæleme blevet frisk igen (det tog så også kun en lille uge) og det føles så skønt. Det er simpelthen vildt hvor meget man værdsætter at kunne trække vejret, når man er snottet  – og når man har været snottet i næsten 5 dage, så når man (jeg gør i hvert fald og det er hver gang) næsten at tænke: “Er det her mit nye liv? Skal jeg leve med en stoppet næse resten af mit liv?” men jeg kunne heldigvis trække vejret igen, i går aftes! Måske var det pga. de uhyggelige afsnit af American Horror Story, I don’t know. 

I dag, der føler jeg mig lidt som Carrie Bradshaw. Imens jeg har været syg, så er jeg begyndt at se lidt Sex & the City selvom jeg har set alle afsnit en million gange, men det spiller altså bare stadig og as we speak, så sidder jeg på en af mine yndlingscafeer, Bernth og Co., og skriver dagens indlæg. Om en lille halv time skal jeg mødes med ejendomsmægleren angående salget af vores lille lejlighed – vi har nemlig første fremvisning af den i dag og jeg er sgu ret spændt!

Læs også: 8 gode podcasts som du SKAL høre (efterår 2017)

Reklamelinks: Bruuns Bazaar sweater, Envii kjole (udsolgt), Pieszak bukser, Nike Air sneakers (udsolgt men lignende), Balenciaga taske

Billederne her blev taget i går, hvor Andreas og jeg tog på en lille pizza date på den nye Classic Pizza i Aarhus. Vi var inviteret på besøg i de gamle Jacob’s lokaler og det tegnede simpelthen så godt – især efter vi fik serveret nogle lækre bobler og forretten var blevet spist. Forretten, som I kan se på billedet nedenfor, var super simpel og smagte intet mindre end fantastisk – men desværre så kunne jeg ikke lide pizzaerne, hvilket nok er første gang nogensinde – og jeg elsker altså pizza.

Læs også: 7 efterårsfavoritter fra seje, danske mærker

Anywho, jeg glæder mig til at høre hvad I synes om stedet. Måske det bare er mig? Okay, nu til håret, hvor der altså er sket lidt. Det er ikke sikkert at I kan se det, men der er faktisk taget ret meget af længden og så er det blevet farvet en smule, så det ser naturligt og lækkert ud.

Imens min frisør (læs: jeg har fundet den bedste frisør i Aarhus) er på barsel, så tænkte jeg at ville prøve et nyt sted og det blev AS HAIR STUDIO (sponsoreret besøg) og jeg er så, SÅ glad for resultatet. Det var søde Annemette, som klippede mig denne gang og hun klippede og farvede mig faktisk også for mange år siden efterhånden, så det var et glædeligt gensyn. Salonen er helt ny og de får en KÆMPE anbefaling med herfra!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
  1. Jeg er helt vild med det look du har kørende her, har endnu ikke selv leget med jeans/kjole looket, men jeg vildt gerne prøve det af på et tidspunkt ;) God dag til dig

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.