Min nye kontorplads i Aarhus!

Reklame • Wehu! Du læste rigtigt! Min nye kontorplads i Aarhus. Jeg har glædet mig til at dele det her indlæg med dig! Nu er der ikke længe til at vi rykker ud af byen og det betyder, at jeg har valgt at købe en kontorplads hos The House midt i Aarhus. Jeg er vist ikke helt klar til at slippe byen endnu, så jeg bliver hængende liiidt endnu.

Kontorplads i Aarhus

Jeg har som sagt valgt at få en flydende kontorplads hos The House, som er et af de flotteste co-working spaces i Aarhus. Intet mindre. Det er ikke til forstå at så smukke rum findes bag dørerne ud til gaden, men det er der altså – og så er der simpelthen bare så god energi. Der er en masse forskellige (og pæne og rolige) områder, hvor man kan vælge at sidde og arbejde i. Du kan f.eks. sidde i små cubicles, du kan sidde ved store borde hvor man kan sidde mange ad gangen, du kan arbejde i en dæjlig lænestol, du kan sidde alene eller sammen med andre, du vælger bare et sted og så kan du sidde der.

Læs også: 5 gode og gratis apps (som har gjort mit liv SÅ meget lettere)

kontorplads i Aarhus
kontorplads i Aarhus
kontorplads i Aarhus

Hvad er The House?

Helt kort, så er det et co-working space, et sted hvor du kan booke mødelokale – og en café, lige midt i Aarhus! Du kan bla.a. få god kaffe fra Sigfreds Kaffe to-go, så selvom du ikke har en ‘fast’ plads, så er The House stadig et besøg værd. Lige nu: Hvis du gerne vil leje et (smukt) mødelokale, så kan du selvfølgelig gøre det hos The House (læs mere her) og lige nu, så har de lige nu 50% på bookings. De er superflotte og jeg kunne godt tænke mig at stå for enden af et af bordene og holde oplæg.

Okay hvad koster det?

Der er flere forskellige priser alt efter hvad du er interesseret i. Du kan både have en en-dags plads, et klippekort, hvis du ikke vil comitte dig på månedsbasis eller kvartals/halvårs/årsplads. Der er altså forskellige modeller, så jeg vil anbefale dig at tjekke deres hjemmeside ud (det kan du gøre lige her) hvor det hele står nemt og overskueligt, og med og uden moms.

Jeg har en plads det næste halve år, da jeg stadig har en masse ærinder inde i byen og stadig har behov for at have ‘en base’ ift. til mit arbejde.

Læs også: Cookies med kardemomme (som bare blir’ bedre og bedre)

kontorplads i Aarhus
Min nye kontorplads i Aarhus! 5

Men var det ikke også en café?

Jo det er det også! Hvis du har været downtown de seneste par måneder, så har du sikkert allerede gået forbi ‘The House’ som ligger lige over for Hay butikken. Det er altså både et co-working space og en café, så der er lidt af det hele. Det er dog nemt at se hvor caféen slutter og hvor det andet område starter, så du skal ikke være bange for at gå forkert, når du besøger det smukke sted, som ‘almindelig’ kunde.

I caféen, så kan du få croissanter, boller, lækre sandwiches og snacks, som er lækkert og ikke mindst, nemt at spise imens du arbejder og så er kaffen (!) mega god. I deres smukke (alt er smukt derinde, seriøst tag et kig derind… det er et enormt *space* og man bliver OVERRASKET) café, så får du lækker kvalitetskaffe fra Sigfreds Kaffe (og du kan få det hele to-go lige nu).

kontorplads i Aarhus
kontorplads i Aarhus

Læs også: Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*

Seriøst. Jeg elsker stemningen, placeringen og kaffen, så tag et kig derind, hvis du er på jagt efter et kontor. Det var lidt svært at tage billeder derinde fordi der sad mennesker og arbejdede forskellige steder, men jeg synes selv, at jeg fik fanget stemningen. Vi ses sikkert derinde! Min nye kontorplads i Aarhus. Uh. Jeg glæder mig.

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Det har været en rejse (og jeg gik lidt amok i Hunkemöller)
50% færdigbagt (og en lille life update)
Sådan skal du samarbejde blogger eller influencer (del 2)
Opskrift på vietnamesisk pandekage (bánh xèo-ish)
Lær at investere med Female Invest
Indisk curry med garam masala og oksekød
Opskrift på frisk cheesecake (som passer til enhver sæson)
Asiatiske restauranter i Aarhus (7 steder som du SKAL kende)