Køb min garderobe i Mølleparken – STONEMUSE

Køb min garderobe i Mølleparken

Flagstang-markeder-aarhus-michelle-nielsen-2Flagstang-markeder-aarhus-michelle-nielsen-3Flagstang-markeder-aarhus-michelle-nielsen
Det er korrekt. Jeg sælger næsten alt hvad jeg ejer nede i Mølleparken d. 9 august og jeg mener virkeligt alt. Der er så mange ting, som jeg har lyst til at skille mig af med (for selvfølgelig at købe en masse nyt), så jeg håber at I har lyst til at gøre et rigtigt godt køb ved min stand. Læs mere om loppemarkedet her og så ses vi dernede!

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
    1. Nej, men er du interesseret kan du sende mig en mail, så kan vi finde ud af det :)

  1. Hej :-) Du sælger vel ikke tilfældigvis din blå- og hvidstribede nederdel fra Monki, vel?

Leave a Reply

Your email address will not be published.