Kast dig ud i nye projekter og vær ligeglad med hvad alle andre siger

Jeg ville lige starte ugen med et tjekke ind og komme med at par strøtanker om blogland, arbejde og min tilgang til projekter. Det er faktisk meget simpelt! Når det kommer til nye projekter eller nye ideer, som man kan gerne vil prøve af, så skal man skal bare kaste sig ud i det, være stolt og  være ligeglad hvad andre tænker om hvad man laver. Danskere er jo meget jantelovs-agtige og gode til at komme med nedgørende kommentarer, men det må man ikke lade røre sig.

Som I ved, så er jeg typen, som konstant starter nye projekter – det kan være min youtube-kanal, min podcast som jeg driver med seje Danica (den er dog  på pause pga. nogle tekniske udfordringer), Ditte’s og mit projekt som vi er ved at videreudvikle på – og meget meget mere, som I overhovedet ikke har hørt om. Som I måske kan fornemme, så kaster jeg mig over nye ting, når jeg får en god idé og nogen gange, så går det rigtigt godt (jeg startede bloggen fordi jeg kedede mig når jeg skulle pendle i skole, for eksempel) og andre gange, så mister jeg interessen ret hurtigt.

Læs også: Influencer do’s and don’ts – en lille håndbog til bloggere og instagrammere

Billeder fra: Los Angeles

At jeg mister interessen eller hvis et projekt viser sig ikke at være holdbart, så er jeg stolt af det hele, alligevel. Jeg tror på, at man skal kaste sig i ud i ting, også inden man måske er helt klar – for det vigtigste er sådan bare, at man gør noget ved det – ellers får man aldrig ting til at ske. Det er i hvert fald min livs-filosofi.

Og hvem ved? Måske er det næste projekt, som du kaster dig ud i en sen søndag eftermiddag, verdens bedste idé og en idé som du kan leve af henad vejen. Prøv en masse ting af, kast dig ud i hvad pokker du synes er sjovt og vær’ helt ligeglad med hvad andre siger eller tænker.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. YES! Hurra for nye projekter, hurra for at kunne leve af at være youtuber og fuck janteloven. hej hej :-)

    Tak for endnu et velskrevet indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.