Kaffe, et kæmpe tak og en kjole opdatering

Holy moly, tusind tak for den overvældende respons på indlægget i går – både på snap, instagram, herinde og især på Facebook – det havde jeg simpelthen ikke regnet med, men jeg bukker og takker mange, mange gange! Selvom jeg bliver træt ved tanken om hvor meget jeg skal op i morgen (jeg skal være i lufthavnen klokken 5 om morgenen og det burde simpelthen ikke være lovligt) men jeg svæver lidt på en sky og jeg glæder mig helt vildt meget til at komme afsted og i gang.

Lige nu, der sidder jeg nede på Emmerys i Guldsmedegade og føler mig lidt som Carrie Bradshaw. Jeg fyrer den nemlig af med en masse indlæg, emails og om lidt, der skal jeg forbi Pieces, som ligger nede på havnen, for at hente noget tøj som jeg kan have på imens jeg er i Helsinki. Jeg elsker simpelthen deres pæne, pæne bygning, så jeg kigger forbi så tit som muligt og jeg tror næsten at de er trætte af at se mig. Ha ha! Anywho, formålet med indlægget var egentligt bare, at jeg lige ville sige hej og sige tak. I er sgu søde!

Læs også: Blogger, husk din værdi! sweater-weatherhjemme

Hvor er kjolen fra indlægget fra?
Og så fik jeg sindssygt mange spørgsmål omkring kjolen og det kan jeg dælme godt forstå. Jeg havde den dog på, fordi jeg skulle tage en hulens masse nytårsbilleder for en kunde og fordi, at jeg havde så mange forskellige kjoler på den dag, så fik jeg simpelthen ikke fanget hvor kjolen var fra – men – jeg undersøger det i dag og så skal jeg nok komme med en opdatering.

Jeg synes også, at den er så pokkers smuk, så jeg ender nok også med at købe den når jeg finder den.  Bagefter skal jeg så bare lige lokke Andreas med til et varmt land, så jeg kan få den brugt – den kan selvfølgelig også bruges til diverse julefrokoster og nytår – men jeg vil bruge den med bare ben og sandaler! Jeg smider et link, ind i det her indlæg senere i dag, så husk at tjekke ind igen.

Opdatering!
Kjolen er fra danske Neo Noir og kan fås hos Magasin. Den er udsolgt på nettet men jeg spottede flere af dem i selve butikken, så hvis I vil have fingrene i den, må I tage i Magasin. Den koster 600 bobs.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.