…. Og derfor hader jeg bannerannoncer – STONEMUSE

…. Og derfor hader jeg bannerannoncer

Jeg prøvede at surfe rundt på nettet uden adblock her forleden og det var virkeligt ikke et kønt syn der mødte mig! Jeg har haft et par møder og overvejet om jeg skulle skifte bloghjem. Hvis jeg vælger at flytte, så kommer mit nye hjem dog til at have rigtigt mange reklamer… Og det skulle jeg selvfølgelig lige se hvordan så ud.

Læs også: 10 tegn på du er kedelig

Imens jeg overvejer (og stadig ikke har plastret min blog til med annoncer) så tænkte jeg at det kunne være sjovt at skrive et indlæg dedikeret til det de skønne bannere. Kære bannerannonce:

Du skal ikke poppe op alle vegne.
Du skal ikke lade som du kan lukkes ved at man trykker dit kryds oppe i hjørnet. Du lukker jo alligevel ikke før jeg har klikket 5-10 gange.
Du skal i hvert fald ikke have lyd.
Og din lyd skal ikke starte ved at jeg bare scroller min mus over dig.
Du skal være relevant for det jeg læser. Jeg vil ikke se reklmamer om mælk eller vinterdæk når jeg læser en modeblog. Er det for meget forlangt?
Du skal  ikke dække for indholdet jeg forsøger at læse. Også selvom det ‘kun’ er i 10 sekunder.
Du skal egentligt bare forsvinde.

Med venlig hilsen
Michelle Nielsen

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

10 Comments
  1. Jeg har virkelig ikke noget imod, hvis man har et lille billede i siden med en reklame, men når de nærmest fylder det hele af siden, eller popper op hele tiden, bliver jeg virkelig irriteret! Fedt indlæg ;-)

    1. Jeg har egentligt heller ikke noget imod bannere, så længe de ikke forstyrrer eller larmer :)
      Og ja, det er simpelthen så irriterende. Det får mig jo ikke til at klikke på billedet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.