Jeg tar’ en for holdet | en lille opsamling af ALLE herlighederne

Denne uge har været super presset og jeg har derfor ikke nået at ‘tage noget for holdet’ denne fredag, hvilket selvfølgelig er ærgeligt, men jeg kan mærke at min krop takker mig. Ikke noget mærkeligt mad til mig denne uge! Jeg har skudt billeder for Magasin, jeg har haft et par hårde men sjove dage i Helsinki og en håndfuld samarbejder som skulle håndtereres, så der har været run på.

Okay, okay, det var en lang indledning blot for at høre jer, om I mon havde nogle ideer til næste uges indlæg? Jeg synes næsten, at jeg har prøvet alt som ser nogenlunde spændende ud, så måske vi skal kalde det her for afslutningen af sæson 1? Hvis ikke, så må I endeligt komme med nogle ideer nedenfor. Nu til en lille opsamling over de forrige indlæg:test-af-pizzaburger

test-af-pizzaburger-3

Har I nogensinde overvejet hvordan en pizzaburger smager? Se svaret her.

plastik-burger3

plastik-burger2

plastik-burger

Se laber plastikcheeseburger? Den smager sådan her.

hakkeboef-med-loeg-paa-daase-6

hakkeboef-med-loeg-paa-daase

Hakkebøffer på dåse? Ja, de kan fås de fleste steder og de smager sådan her.

hvordan-smager-jaka-bov-4

hvordan-smager-jaka-bov-6

hvordan-smager-jaka-bov

Jaka bov er det væreste jeg NOGENSINDE har smagt. Læs mere om den afskyelige dåse her.

jeg-tager-en-for-holdet-macaroni-and-cheese-dinner-2

jeg-tager-en-for-holdet-macaroni-and-cheese-dinner

jeg-tager-en-for-holdet-macaroni-and-cheese-dinner-3

Mac’n’cheese, du. Lige her.

jeg-tager-en-for-holdet-faerdiglavet-suppe-som-ikke-staar-paa-koel-4

jeg-tager-en-for-holdet-faerdiglavet-suppe-som-ikke-staar-paa-koel

jeg-tager-en-for-holdet-faerdiglavet-suppe-som-ikke-staar-paa-koel

Suppe (som ikke skal stå på køl) med nogle dejlige kødstykker i. Læs om suppen her.

jeg-tager-en-for-holdet-boller-i-karry-og-risengroed-fra-de-der-poelser-2

jeg-tager-en-for-holdet-boller-i-karry-og-risengroed-fra-de-der-poelser-3

Og sidst men ikke mindst. Risengrød og boller i karry fra pølse. Selvfølgelig. Se med her.

God fredag!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

9 Comments
 1. Jeg har flere gange taget mig selv i, at spekulere over de der færdig-pizzaer som er pakket i film/plastik der ligger sammen med delikatesse sagerne.. kan de virkelig blive lækre, sprøde pizzaer, og er de stadig bedre end den min mor lavede, da jeg var barn, med en tyk, blød franskbrødsagtig bund og alt for lidt ost..?
  En gang imellem fristes jeg af de der falafel pakker, hvor man bare skal blande indholdet med vand og stege/bage dem, men jeg har endnu ikke turde give mig i kast med dem. Måske har du modet:)

   1. Virkelig? Kunne være man skulle prøve det.. Men er lidt nervøs for at åbne dåsen. Ligger der bare en stor.. dej nede i? I lage eller hvordan, haha?

    1. De er rullet sammen og så flader man dem ud, og ruller individuelt. Seriøst prøv dem! Elskede at springe dåsen som barn. For ja, den springer altså lidt ;)

 2. Jeg handlede med en kollega for nyligt, som købte en af de dér papkasser med “gule ærter”, og jeg tog mig selv i at tænke, at det må være umanérlig klamt!

  1. Jeg vil prøve det! Tænker at det faktisk er ret lækkert, spørg mig ikke hvorfor ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.