JEG TAR’ EN FOR HOLDET | 2 SUPPER SOM SKAL SPISES (OG TILBEREDES) I EN KOP

Så er fredagskonceptet tilbage. I hvert fald for en stund. Jeg havde lige brug for en pause fra det hele, da min krop ikke havde godt af de alle de mindre gode måltider (det er nok mere psykisk end fysisk) men ikke desto mindre, så var en pause tiltrængt. Indlægget er også kommet lidt senere op end normalt, men det er der en god grund til: jeg testede de her Cup A’ Soup fra Knorr i starten af denne uge og siden da, der har jeg forsøgt at tage et godt billede af emballagen.

Det er så IKKE lykkedes før her til frokost, hvor jeg tog billeder af de små supper, sammen med min salat. The struggle is real som I måske kan fornemme, på det hele. Supperne koster forresten 5 kr. pr. pakke i SuperBrugsen denne uge, så hvis nogen af jer er fristet til at smage, så er det nu I skal slå til.

Læs også: Jeg tager en for holdet | pizzaburger med hotdogPris og emballage

Som I måske kan fornemme fra introen til det her indlæg, så kan jeg ikke fordrage pakkerne. Ved hakkebøf-dåserne, så kunne jeg godt lide designet, men på de her, vil jeg bare gemme dem langt, langt væk. Pakkerne er ikke pæne og jeg ville aldrig dele dem nogen steder – tror faktisk heller ikke at jeg nogensinde har set dem og det er på hverken snapchat, instagram eller nogen andre steder. Og det er helt forståeligt.

Det var dog ikke så pinligt, at købe dem nede i SuperBrugsen, som det plejer at være. Jeg har jo købt både Pizzaburger og Jaka Bov og ved de to køb, der sørgede jeg for at skjule det godt mellem en hulens masse grøntsager.

Fremgangsmåde
Der er 3 breve i hver kasse, og så skal man egentligt bare hælde en poses indhold op i en kop. Derefter varmer man noget vand og til sidst, så hælder man 175 ml over og venter. Tomato and thai curry chicken, I am ready for you! Jeg ved ikke, om man kan justere på mængden af vand, men jeg målte af og jeg synes, at suppen blev alt, alt for vandet, men, det er nok bare smag og behag.

Smag
Hvis vi starter med den, som jeg mindst kunne lide, tomatsuppen, så må jeg hellere lige sige, at jeg aldrig har smagt en tomat suppe, som jeg rent faktisk kunne lide! De er alt for søde til min smag og denne var ingen undtagelse – suppen var sød i det og manglede lidt kraft. Suppe nummer 2, glædede jeg mig lidt til, for det er jo noget, som jeg burde kunne lide. Thai curry chicken, oh yeah! Jeg startede og spiste imens jeg undrede mig over hvorfor der er var små brødcroutoner i en thai-suppe, men okay, jeg spiste det. Der var ikke meget smag i suppen, men den smagte meget bedre end den første. Faktisk smagte dem helt fint med nogle chili-flager på, så hvis du står med valget mellem de to, så ved jeg hvad du skal vælge. Suppen var fin, dog lige kedelig i smagen.

Alt i alt
Om kopperne var de fem kroner værd, spørger I? Jo, det var de da. Man kunne spice dem op med noget peber og chili, og så var man da lidt længere, men, ville jeg købe dem igen? Nej. Eller det ville jeg måske, men så skulle det være thai suppen. Ej, jeg ved det ikke. Der står forresten, at det er et perfekt mellemmåltid på pakken og den køber jeg. I hvert fald i en lille halv time. Jeg blev nemlig rigtigt sulten omkring en halv time efter at jeg havde smagt på kopperne. Interessant.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments
  1. Jeg spiste uhyggeligt mange af de her supper, da jeg gik på efterskole, da de bare krævede en el-kedel på værelset; min yndlings var minestronen med små runde pasta’er, der smagte lidt af mel. Men jeg er virkelig også glad for suppe, og kan sætte pris på en kop boullion, hvis min mave har det lidt øv. Men man kan jo super nemt lave suppe i en kop selv!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.