Jeg tager en for holdet | PLASTIK CHEESEBURGER

Mega fedt, at I tog så godt mit allerførste indlæg i serien ‘jeg tager en for holdet’ som jeg startede lidt for sjov og af ren nysgerrighed. Jeg havde egentligt planlagt, at teste noget helt andet i dag, men I var så mange der skrev, at I godt kunne tænke jer, at jeg prøvede den famøse ‘plastik burger’ som jeg har valgt at kalde den her basse, at jeg blev nødt til at prøve den. I ved, det er den der, som ligger på køl i de billige supermarkeder og bare ser lidt kedelig ud.

Der var også flere af jer, som skrev at jeg burde lave det i video-form og det var egentligt også min første idé at gå den vej – men det må komme henad vejen. Jeg kunne også godt tænke mig at have nogle gæste-smagere med, men ligesom video, så må det også komme henad vejen. Kunne det ikke være sjovt? Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at se Stinna smage på et eller andet mærkeligt!

Læs også: Jeg tager en for holdet | pizzaburger med hotdog

plastik-burger
 
plastik-burger2
 
plastik-burger2-kopi
 
Pris og emballage
Jeg kom af med 14.95 for to burgere og det er dæleme billigt. Nærmest for billigt faktisk, for man står der og tænker lidt over hvad pokker der er i, siden at de kan være så billige. De var jo SÅ billige! Emballagen var virkeligt også grim og ligesom med pizzaburgeren, så blev jeg nødt til at skjule den i min indkøbskurv. Jeg købte en masse salat ved siden af… det følte jeg mig ligesom lidt nødsaget til. De så tørre ud i plastik-kassen og de så endnu mere tørre ud, da jeg pakkede dem ud for at undersøge dem lidt inden de skulle i min mund.

Fremgangsmåde
De skal kun have 60 sekunder i micro-ovnen, se så er der hurtigt aftensmad på bordet. Man kunne dog også varme dem i ovnen, så vi besluttede os for at varme den ene i ovnen og blitze den anden i micro-ovnen. I ved, så vi kunne sammenligne. På billedet nedenfor, så har den til venstre været i micro-ovnen, imens den anden var i ovnen i et lille kvarter. Hvilken ser umiddelbart bedst ud, synes I?

Smag
Efter vi tog en bid (af den som vi troede ville være dårligst, nemlig den fra micro-ovnen), så spærrede vi begge øjnene og op kiggede på hinanden fordi… det smagte slet, slet ikke af oksekød, som lovet på pakken. Jeg lagde den fra mig og kiggede på emballagen i skraldespanden og den var desværre god nok. Der var hele 67 % oksekød i og resten var.. Ja, det vil jeg helst ikke vide faktisk. Vi spiste videre, først den ene, og så den anden og de var lidt smagsløse, men de kunne klemmes ned.

Jeg kan ikke fordrage ketchup, men det skulle til for at få de her ned. Faktisk smagte de faktisk helt OK med både ketchup, lidt rucola (vi havde en rest tilbage fra vores ‘rigtige’ frokost) og lidt rødløg.

plastik-burger4
 
plastik-burger3
 
plastik-burger5
 
plastik-burger6
 
Alt i alt
Jeg vil ikke rigtigt vide hvad der er i dem, men de kan spises og smager bedre end de ser ud. Ikke meget, men bedre. Jeg ville til hver en tid tage de her, fremfor en pizzaburger, da den wannabe-burger simpelthen var noget at det klammeste jeg nogensinde har smagt. HVIS NU, at jeg kun 7,5 kr. og Andreas havde samme beløb på lommen, så ville vi købe de her til aftensmad. Men kun hvis vi havde så lidt til rådighed.

Har I nogle ideer til næste uge? Skyd! Og god weekend!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

15 Comments
 1. Åh, det er simpelthen for klamt! Men som med dårlig reality tv kan jeg simpelthen ikke lade være med at læse de her indlæg. Du tager så meget en for holdet – holder mig langt væk :)

  Go’ fredag!

 2. Du skal tjekke LIDL’s katalog ud, de har en masse amerikanske varer på tilbud denne uge og noget af det ser virkelig klamt ud! ;)
  God weekend!

  1. Åh, jeg har mega langt til Lidl! Men tak for tip… Måske Aldi har noget der kan konkurrere ;)

 3. Har seriøst ventet på det her indlæg – det er for sjovt!

  JAKA-bov evt.? Det ser simpelthen så vulgært ud.

  1. Seriøst, har mega svært ved at spise det, men du er ikke den første der nævner det…………………….. Så må jeg jo hellere gøre det!

 4. Jeg er lidt nysgerrig på de der beauvais færdigretter på dåse (tror de fås med forloren skildpadde, hakkebøffer, spaghetti, boller i karry, gullash osv. osv.), jeg har aldrig smagt nogle af dem og de står hverken på køl eller frost eller noget. Er så nysgerrig på, hvordan indholdet ser ud.. det virker så ulækkert..

  1. Idr, den kiggede jeg også på i Kiwi forleden og det ser simpelthen så nasty ud! ;)
   Men må indrømme at jeg også er lidt nysgerrig for at vide hvordan de ser ud indeni.

 5. OMGGG elsker de her indlæg, søtte! jeg synes også du skal smage jaka bov!!!! har altid undret mig over, hvad det smagte af!

  Ps. hvis du finder noget kød-frit er jeg klar på at være med en dag! :D <3

  1. Det er virkeligt svært at finde noget kød-frit som er tilpas klamt, men ligeså snart jeg finder det, SÅ GØR VI DET! ;)

 6. Genialt – elsker disse indlæg.

  Du kan også teste
  Dåsemad, bøf på dåse, spaghetti på dåse, tartelet fyld på dåse osv

  1. Jeg har kigget på de dåser der, så det må blive dem. Spørgsmålet er så bare hvilken af dem……….. Ev!

 7. Hvad med frosne parisertoast eller cowboy toasts? Personligt synes jeg flymad er uspiseligt, og bestiller derfor altid vegetar, fordi noget med grøntsager aldrig bliver helt så slemt som kød.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.