Jeg tager en for holdet | macaroni and cheese dinner

Jeg har en meget høj klamhedsfaktor for jeg ELSKER junkfood – altså jeg synes næsten at de her plastik burgere smagte lidt godt – og ja, de her pasta basser med ost, havde jeg faktisk glædet mig lidt til. Lidt, lidt, lidt. Jeg tænkte lidt, at jeg ville være lidt ‘god’ ved mig selv denne uge efter forrige uges katastrofe med Jaka Bov’en. Åh, jeg får stadig kuldegys ved tanken om den.

Meningen med de her indlæg, var egentligt ikke at jeg skulle spise decideret ulækker mad, men derimod mad, som man hele tiden ser i supermarkedet og tænker: “hmm, hvem fanden gider at købe det der” og “hmm, gad vide hvordan det smager” så i dag, der prøver jeg en nem ret. Nemlig den amerikanske mac’n’cheese som man kan finde på hylderne i SuperBrugssen.

Læs også: Jeg tager en for holdet | hvordan smager JAKA BOV?

jeg-tager-en-for-holdet-macaroni-and-cheese-dinner-3
 
jeg-tager-en-for-holdet-macaroni-and-cheese-dinner-5
 
jeg-tager-en-for-holdet-macaroni-and-cheese-dinner
 
Pris og emballage
Ret sød emballage, synes I ikke? Denne gang var den ikke så slem at tage op til kassen – hvilket er første gang efter jeg startede denne føljeton – men jeg kunne ikke lade være med at købe en broccoli ved siden af. Image, I ved. Prisen var omkring 20 kr. (du skal dog bruge smør og mælk) og der er til én portion i pakken. Pastaen ligger bare i pakken uden nogen pose omkring, hvilket jeg synes var mærkeligt, da de ofte er pakket ind plastisk. Ostepulveret kom i et seperat lille pose.

Fremgangsmåde
Først koger man sådan set bare pastaen, man dræner vandet og kommer pastaen tilbage i gryden. Så kommer man ostepulveret og mælken i, og rører godt rundt. Jeg kan desværre ikke have smør i køleskabet for jeg elsker smagen så meget. Jeg kommer smør på ALT, hvis jeg får muligheden, så nu køber jeg det bare ikke længere… Jeg lavede det derfor uden smør og det fungerede fint.

Jeg blev nødt til lige at tage et billede af gryden efter, at jeg havde kommet ostepulveret i. Da pulveret blev vådt, så skiftede det farve fra en meget lys farve til hardcore orange – hvilket naturligvis var meget appetitvækkende.

Smag
Først smagte det faktisk ret godt, det skal så også lige siges at jeg var VILDT sulten, men efter en skefuld mere, så blev ret kvalmende. Det lyder måske mærkeligt, men pastaen smagte lidt af… Pap. Man kunne lige ane smagen gennem ostesaucen, som forresten bare smagte af en form for flødesauce uden så meget ost. På en eller anden måde, så formåede ostesaucen også at smage af smør, selvom jeg ikke havde tilføjet det. Jeg forstår slet ikke at man kan tømme sådan en skål pap-pasta og kunstig ostesauce –  det blev virkeligt kvalmende i længden og så får man det bare lidt dårligt med sig selv når man spiser det.

Selv ikke, hvis jeg havde voldsomme tømmermænd, så ville jeg spise det her.

jeg-tager-en-for-holdet-macaroni-and-cheese-dinner-2
 
jeg-tager-en-for-holdet-macaroni-and-cheese-dinner
 
Alt i alt
Ved første bid, så tænkte jeg “Mmm, det smager da ret godt” men den tanke kom jeg ret hurtigt fra. Jeg er IKKE glad for at smide mad ud, så jeg prøvede at redde den med med noget broccoli, god olivenolie, en stærk jalapeno peber og lidt persille – men det hjalp ikke – og jeg måtte smide resten ud efter 5-6 skefulde. Jeg blev hammer sulten efter en time, sådan mere sulten end normalt, så det her var virkeligt bare ‘tom’ mad, som gør dig virkeligt sulten efter kort tid.

Har I nogle ideer til næste uge? Skyd! Og god weekend!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
 1. Hvad med de der pølser i lage på glas, som står ved kolonialvarerne. Dem har jeg altid undret mig over – hvem vælger dem over en almindelig pølse, der ikke svømmer i saltvandslage? Det samme gælder cocktailpølser på dåse?

  1. Jeg er har totalt kigget på dem der! Jeg tænker at jeg tager nogle vegetar ‘pølser’ som også er i lage ;)

 2. Jeg har faktisk købt det flere gange fordi jeg synes det er lidt fråderen Men ja, det bliver lidt kvalmende hvis man spiser det hele på en gang. Jeg ELSKER btw denne føljeton, fedt du tager en for holdet

  1. Altså…. Jeg kan godt se at det, men…. Hvorfor ikke bare købe en pose pasta og en masse ost? Det smager jo tusind gange bedre!

 3. Julen nærmer sig jo med små skridt, så en anden mulighed kunne være at give de famøse risengrøds-ruller et skud? Derudover ville lige sige tak for det her indlæg hver fredag, jeg har gang på gang KÆMPE optur over det!! God fredag til dig, med forhåbentlig lidt bedre mad på menuen i aften ;-)

  1. Jaaaa! Det er en god ide! Tror faktisk at de smager godt?
   Og mega gange mange tak! Jeg er SÅ glad for at du kigger ind forbi! :)

 4. De der “pølser” med gule ærter … Jeg kan dårligt nænne at foreslå det, men det er virkelig et produkt, jeg altid har undret mig over! Det og så bøf på dåse, som jeg har haft en beef med (bad pun intended) siden jeg var 13 og opdagede, at det var noget, nogen gjorde i. Skidegodt du lige fik dem afmystificeret! Eller. Det blev vel egentlig bare et endnu mere mærkeligt koncept!

  1. Anne-Li, jeg ved skisme ikke hvilke pølser der er tale om her? Må lige ned i Brugsen og studere dem lidt nærmere ;)
   Jeg vil sige at de hakkebøffer var ret gode i forhold til Jaka Bov! Meget gode!

 5. Få lige kommentaren om risengrød på pølse. Der findes vist også Skipperlabskovs i den variant. Det undrer mig endnu mere, at folk køber det. Risengrøden er ikke så outrageous, synes jeg :-)

  /Line

  1. Hey Line! Jeg har smagt Skipperlabskovs hos mine svigerforældre engang – slet ikke værst faktisk ;)
   Enig med risengrøden men den ville være god at teste i julemånederne :)

   1. Altså den Skipperlabskovs på pose? For det er den, jeg er liiidt skeptisk overfor. Retten i sig selv er jeg faktisk ikke specielt skeptisk overfor. Kan godt se sammenhængen med jul og risengrød, det var blot for at nævne, at det ikke er den “mad-på-mærkelig-pølse”, som jeg synes er mest “mærkelig” :-)

    /Line

 6. Jamen søde ven. Du skal jo komme bacon i. Mac n cheese uden bacon er jo bare. Tja er jo bare Mac n cheese uden bacon

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.