Jeg spiser vegansk i en uge (so goodbye for now, cheese)

Hvis I læste med forrige år, så spiste Andreas og jeg vegansk med i en hel uge og nu prøver vi det sgu igen. Der er lidt forskellige grunde til at vi gør det igen, men først og fremmest, så er det lidt for sundhedens skyld (tænker at man spiser endnu flere grøntsager når kød, mælk og ost er ude af billedet) og så mangler jeg simpelthen bare noget inspiration i køkkenet! Når jeg tager forbi den lokale Brugsen, så går jeg altid denne samme rute og det er næsten altid de samme ting, som ryger i indkøbskurven og det er simpelthen så kedeligt. Jeg vil gerne udfordres en smule, kan jeg mærke!

Sidste år, så hjalp det faktisk på vores mad-vaner at spise vegansk og vi blev endnu mere kreative i køkkenet, men nu, så vi desværre faldet tilbage i vores gamle rutiner. I går der pitchede jeg så ideen for Andreas (efter at spise bikset den samme nemme aftensmad sammen, som vi altid gør) og han var med på at spise vegansk i en uge – helt uden overtalelse faktisk. Han får selvfølgelig stadig ‘almindelig’ frokost på arbejde, så det er kun om aftenen og i weekenden, at han rent faktisk skal spise vegansk, men ikke desto mindre, så er det fedt at han er klar på denne lille challenge.

Læs også: Opskrift på refried rice med østershatte og hvidløgsknas

Et par regler for ugen
Jeg tænkte lige, at jeg ville komme med nogle ground rules for den kommende uge. Sidste år, der dokumenterede jeg alle mine måltider hver eneste dag (og delte et indlæg hver morgen omkring hvordan den forrige dag var gået) men det har jeg desværre ikke tid til denne gang, så det bliver det et par gange i løbet at ugen, at jeg tjekker ind her på bloggen. Jeg har også planlagt et par indlæg, som handler om noget helt andet, men der kommer helt sikkert til at være stor fokus på mad. Udover det, så kommer jeg til at dele som normalt på instagram.

Når det kommer til mine kosttilskud, så bliver jeg ved med at tage dem, som jeg tager nu – mange af dem er faktisk allerede veganske, men det er langt fra dem alle. Jeg har ikke lyst til at skifte ud i det, som jeg har kørende nu, da det er dyrt og så har jeg ikke lyst til at skifte ud, da de virker for mig. Jeg håber meget, at I har lyst til at følge med og så vil jeg blot afslutte med: “goodbye for now, cheese.”

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.