Jeg droppede min smartphone i 24 timer og sådan her gik det (!)

I lørdags, tog jeg den hårde beslutning (og hård det var den) om at lægge min telefon bagerst i skuffen , droppe den i hele 24 timer og bare være til stede. Det var Huawei, som havde udfordret mig til at gøre det og hvis I spørger Andreas, så er jeg nok lidt for afhængig af min telefon og jeg tjekker den nok lidt for meget. Ja, det er faktisk så meget, at min telefon er det første jeg griber ud efter om morgenen, og så er den også det sidste jeg kigger på inden jeg lægger mig til at sove. Sådan en telefon er jo pokkers spændende, men flere gange, så bliver jeg træt af mig selv over at jeg har brugt så meget tid på min telefon, når jeg faktisk ikke behøvede at stå med snuden i den.

Det var egentligt meningen, at jeg ville smide telefonen i skuffen, tidligt lørdag morgen, men så rykkede jeg det til frokost, så til midt på eftermiddagen og til sidst, så hankede jeg op i mig selv, og lagde den i skuffen klokken 18. Jeg skulle lige til at sætte mig til at spise hos mine forældre, så jeg nåede at tage billeder af borddækningen og maden, inden jeg lagde telefonen fra mig. Det kunne jeg ligesom ikke lade være med!

Processed with VSCO with hb2 preset

Imens vi spiste, så var det faktisk ret nemt at lade være med at kigge på telefonen. Det var nemt ikke at kigge på telefonen og være til stede under maden og imens vi spillede diverse jule-lege, selvom jeg tog mig selv i at ville række ud efter min telefon, selvom den ikke var der. Aftenen forløb ganske fint, men der hvor jeg stødte i problemer, var da jeg skulle lægge mig til at sove, hjemme hos de gamle. Når Andreas ikke er der, så sidder jeg med min telefon og kører de fleste af mine feeds igennem og det kunne jeg så ikke! Lidt stenet, for jeg kan godt lide at holde øje med hvad især mine veninder laver, inden jeg lukker øjnene. Det betød dog, at jeg lagde mig til at sove meget tidligere end normalt og det er jo altid skønt. Jeg stod dog ikke tidligere op, men altså, det var dejligt.

Næste morgen, var der heller ingen grund til at blive liggende i sengen, så jeg stod og gjorde mig klar til at vende til hjem til Aarhus. Jeg blev kørt hjem, så jeg skulle ikke bruge min telefon til at holde styr på køreplaner og alt det der, men da vi var i Aarhus og tog forbi Aarhus Street Food, så var det virkeligt frustrerende, at jeg ikke kunne tage billeder af min mad. Mad smager altså bare bedre, hvis jeg får et pænt billede af det, så jeg tvang Andreas til at hapse et par billeder, som han kunne sende til mig om aftenen. Blev ligesom nødt til det!
smoothiebowl-3 smoothiebowl-2 smoothiebowl

I løbet af dagen, biksede jeg også denne fine smoothie sammen (opskrift kommer snarest) og det var underligt ikke at dele den med jer på diverse kanaler. Når jeg skriver det, så lyder det lidt tåbeligt, at jeg synes, at det var irriterende, at jeg ikke havde mulighed for at dele den, men jeg elsker altså at dele pæne ting, og især pæne billeder. Jeg elsker at se det pæne i ting, så det var generelt ret frustrerende ikke at dele noget som helst, nogen steder.

Alt i alt, så synes jeg, at det var skønt at lægge telefonen fra sig og være mere til stede (og så kan jeg mærke, at jeg ikke har et BEHOV for at tjekke de sociale medier konstant) men jeg elsker nu også tage billeder af alt på min vej, og der er telefonen altså perfekt. Jeg synes faktisk , at I skal forsøge jer med samme projekt en dag eller to – måske juleaften, ville være en god dag at gøre det? I kan i hvert fald deltage en lille konkurrence nedenfor, så der da er en lille godbid ved at være 100% til stede! Jeg vil gerne opfordre jer til at deltage i en konkurrence på Huaweis’ facebook-side, hvor I kan vinde premierebilletter til den nye Star Wars film ”Rogue One”. For at deltage skal I blot uploade en kommentar (gerne med billede), hvori skriver hvor længe I ville kunne undvære jeres telefon! Beskeden hashtagges #bepresent og så er man sådan set med. taethuawei smoothiebowl-3-kopi

Og glædelig første december forresten! Jeg glæder mig til at komme hjem til ALLE mine julekalendere, som venter på mig hjemme i Aarhus.

Udgivet i samarbejde med Huawei

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.