JEFFREY CAMPBELL LOVE

Under modeugen, besøgte vi Jeffrey Campbell standen på Vision og vi fik hver især lov til at vælge et par fra efterårs kollektionen – hvor vildt er det lige! I ved at jeg forguder Jeffrey Campbell og jeg har efterhånden en del par, så det var supersvært at vælge min favorit. Valget faldt dog på disse cut-out støvler, som jeg har kigget på i en lidt anden model, så sent som i sidste uge. Årh, jeg dør lidt indeni når jeg kigger på de her billeder. Tak Dope.dk for disse skønheder og ikke mindst Miinto for en fantastisk dag!

You guys know that I adore Jeffrey Campbell, and last friday when I visited the JC stand at the Vision Fair in Copenhagen, I was lucky enough to get to choose a pair. It was hard, but I ended up choosing this cut-out boot which I already had been eyeing a few weeks ago, in a similar model.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

24 Comments
   1. det forstår jeg sgu godt! er det egentlig nogen man kan få i butikkerne nu eller hvordan? :)

  1. Ihhh mener han sagde oktober men er ikke sikker! Skal nok finde ud af det og linke til dem ligeså snart de er oppe ;)

  1. I know, I know. Er gået i gang tusind gange og nu skal man betale for at bruge den hjemmeside jeg plejer at bruge desværre :(
   Skal have fundet en ny!

   1. Der er nogle tips inde på min Facebook side så måske du kan prøve nogle af dem??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.