Så er jagten forbi – jeg har sgu fundet det BEDSTE alternativ til moroccanoil

Jeg elsker Moroccanoil og jeg er sikker på, at det er det produkt som har fået mit hår til at blive langt og stærkt, men selvom jeg elsker det, så synes jeg at 375 kroner er alt, alt mange penge at betale for 100 ml., hvilket betyder, at jeg går og sparer på det hele tiden, hvilket jeg synes er irriterende. Det har dog været det eneste der har virket og derfor har jeg været villig til at betale for det, men jeg har alligevel testet 100 forskellige serums og hårolier i mellemtiden… og jeg mener det faktisk, at jeg næsten har været igennem 100 forskellige serums, olier og andre hårprodukter i den kategori!

 

Under spot festival var jeg så til et skønt arrangement i Kunsthal Aarhus og der luftede jeg min frustration over Moroccanoil prisen, og at jeg længe har ledt efter et alternativ. Trust me. Jeg har simpelthen prøvet SÅ mange forskellige produkter, men der var bare ingenting, som kunne måle sig med den dyre argan olie fra Moroccanoil. Jeg talte derfor med Maiken fra PR bureauet Amaze og hun sagde at jeg skulle prøve denne ‘Argan Oil Solution’ fra Dennis Knudsen. Jeg tog den med hjem og gav den et forsøg.

 

Læs også: Den fineste editorial og min fortolkning af den – SÅ klar til SPOT festival

Jeg kender ikke Dennis Knudsens produkter og jeg havde derfor heller ikke de største forventninger, men seriøst, mit hår spiller bare for tiden. Jeg har brugt hele Dennis Knudsen serien (shampoo, balsam, kur og serum) så jeg skal ikke kunne sige, om det er hele serien, som gør det – men den serum der – den skal alle altså kende! Den er nemlig ligeså god som Moroccanoil og ved I hvad? Den koster kun mellem 60 og 75 kr. for 100 ml, du!

 

Indhold er jeg ikke så meget inde i, da jeg ikke har allergier eller andet, men jeg har luret lidt på de to varedeklarationer og det ser ud til, at se er ret ens. Blot verdens bedste tip, hvis nogle af jer også er afhængige af Moroccanoil.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

9 Comments
  1. Har du prøvet med en ren arganolie? Hvis du går efter plejen er de meget bedre end moroccanoil, dog har den ikke samme stylingseffekt

  2. Tak for tip! Også til Lotte.
    Har ej heller prøvet hans produkter. Men vil give det et forsøg. Hvilken schampoo og balsam er det mere specifikt du har anvendt – volume, moisturising eller complex ?

  3. Hej Michelle,

    Har du prøvet den olie Lotte linket til? og i så fald – hvilken kan du bedst lide af den og Dennis Knudsen olien?
    Jeg er nemlig i præcis den samme position som dig – har brugt moroccanoil i lang tid men det er bare så dyrt, og har ikke rgitig fundet nogen andre olier der gør samme nytten med et meget tørt, kruset skandinavisk hår.

Leave a Reply

Your email address will not be published.