Ja, jeg bliver da vist ret tyk i december (standard)

Jeg ved ikke hvorfor, men i år, der går jeg bare virkeligt op i jul og jeg glæder mig SÅ meget. Ikke decideret til juleaften, men jeg glæder mig bare til at hygge ekstra meget de næste par måneder, spise en masse søde sager og så har jeg faktisk også lige klikket den fineste adventslysestage hjem, så jeg rigtigt kan tænde lys. Jeg glæder mig! Forleden var jeg også forbi Magasin og der faldt jeg over deres julekalendere. De har ikke sagt mig så meget før, men hold nu kæft, hvor skal jeg bare have en julekalender fra Magasin i år!

Spørgsmålet var så bare hvilken. Man kan få en kalender med chokolade, the, kaffe, karamel, vingummi, lakrids, bolcher og jeg kunne blive ved…. Så vidt jeg kunne forstå, så har de endnu flere i butikkerne end online, så jeg vil helst sikkert anbefale at man kigger derned. Og den der træ-julekalender, ikke? Den er goals.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

julekalender-aarhus
 
Ps. spørg mig ikke hvorfor jeg ikke vidste det, men der er kommet Sephora i Magasin i Aarhus og jeg brugte, uden pis, en lille time på at prøve mig igennem alle tingene i går. Det var et dyrt besøg og jeg endte (blandt en masse andet) med at købe en sej banan-dims med, som I måske allerede har spottet på snapchat. Tror, at det var meant-to-be, at jeg spottede den, men mere om det snarest.

Udgivet i samarbejde med Magasin

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Ja det er SKØNT, at der er kommet senhora i Aarhus – er bare liiiddtt skuffet over, at deres forskellige bodyshampoos osv ikke er en del af sortimentet, som det var i Illum. Håber det kommer, for jeg har været MEGA fan af Illums afd

    1. Enig enig enig, men jeg håber (og tror) at det er lidt for at se om Aarhus er ‘stor’ nok til at tage imod hele Sephora’s sortiment. Jeg er sikker på at det nok skal komme henad vejen – lige nu der er jeg bare glad for at vi endeligt kan få fingrene i noget af det herovre ;)

  2. Jeg har en gang haft den røde “size matters” med halve dage, den var virkelig et hit! Har både overvejet den og den fra Bülow til mig selv ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.