Interview med ‘bosslady’ Camilla fra Isabel Marant butikken i Aarhus

Godmorgen, har I mon haft en skøn weekend? Den er gået alt for hurtigt, synes jeg! I dag, der bliver det lidt anderledes end normalt herinde. Jeg har nemlig lavet et interview med en sej og inspirerende dame, som jeg støder på flere gange om måneden (og det er vitterligt flere gange om måneden) når jeg er nede og lure i Isabel Marant butikken i Aarhus. Den seje dame hedder Camilla Jespersen og hun er store manager i en af de sejeste butikker i Aarhus – nemlig den flotte Isabel Marant butik i Latinerkvarteret.

Det er ikke til at forstå, at den butik snart har været åben i et helt år og derfor tænkte jeg, at jeg ville invitere mig selv på kaffe i butikken for så kunne jeg (og vi) høre lidt om hvordan det er gået det allerførste år. Læs med!

Læs også: Sådan vælger du den helt rigtige vinterjakke

Hej Camilla. Tusind tak fordi du havde tid og lyst til at snakke lidt med mig i forbindelse med fejringen af jeres butik. Jeg kan slet ikke forstå, at I allerede har ligget i Latinerkvarteret i et år. Kan du fortælle lidt om dig selv?
“Jeg hedder Camilla og jeg er store manager hos Isabel Marant i Aarhus. Jeg har været i detailbranchen i mange, MANGE år og har derfor stor kundskab til kunderne i Aarhus. Jeg ved hvad der er realistisk at forvente af kundegrundlaget i Aarhus og så elsker jeg stadig at være på gulvet. Jeg har været i denne branche i 25 år og jeg elsker det simpelthen stadig.”

Sejt! Jeg har jo kendt dig i en del år efterhånden og jeg ved hvor meget du brænder for  det du laver. Hvad har været vigtigt for jer det første år?
“Jeg går med hænderne oppe over hovedet. Vi har opnået SÅ meget! Nu kan vi arbejde videre med de mål vi har sat os. Det har været vigtigt for os, at lære vores kunder at kende. Det synes jeg helt sikkert er lykkedes for os og vi kan sagtens definere vores kunder nu, hvilket er super vigtig når man skal drive en successfuld butik. Derudover, så har vi haft fokus på den ekstra gode service. For mig, handler det meget om at forfine denne service, som vi har taget hul på- Vi har et mål om at yde den bedste service i Aarhus og vi går meget op i vores kunder. Folk kommer igen og igen – og det må meget gerne – også selvom de ikke køber noget. Der skal være plads til alle i vores butik.”

Læs også: Mit orange telt (og 12 seje dynejakker til vinter)

Cool. Det er en mega god måde at anskue tingene, da man (jeg) har prøvet det der med at gå ind i en dyr butik og ikke føle sig helt tilpas.
“Det har hele tiden været vigtigt at ALLE får den bedste service hos os. Alle kunder er vigtige – og det er uanset om de har råd til en jakke nu eller om et år. Det kan være den 13-årige pige, som arbejder et år for at få råd til et par Bobby sneakers eller advokaten, som bare kan svinge kortet uden megen betænkningstid. ALLE er velkomne og det håber og tror jeg, at vores kunder i Aarhus kan mærke.”

Okay, nu til noget helt andet, men mindst ligeså vigtigt. Hvad bliver de store trends den kommende sæson?
“Isabel Marant er altid meget sig selv og det kan man også se den kommende sæson. På farvebasis, så kommer der til at blive meget ochre, som er camel agtige farver. Der er også et par forskellige print og mønstre, som kommer til at kendetegne hendes ting den kommende sæson – blandt andet et super fint blomsterprint og et sejt etnisk mønster. Derudover, så kommer tern til at fortsætte med at være en del af den kommende sæson, så man kan sagtens beholde sin ternede blazer! Tænk feminin, sporty og 90’erne, så er du godt med.”

Læs også: Ugens ‘av min pung’ #2

Tak for de gode tips! Kommer I ellers til at fejre årsdagen, her d. 1. december? 
“Jeg kan da ikke nok ikke komme udenom lidt forkælelse i butikken, men det må I komme ned og se. Jeg håber i hvert fald, at nogle af vores kunder har lyst til at kigge forbi og fejre den store dag sammen med os.”

Endnu engang, så vil jeg sige tak Camilla, fordi du havde tid og lyst til at tage en kop kaffe med mig og vise butikken frem. Personligt, så er Isabel Marant nok den butik, som jeg besøger allermest i Aarhus og jeg synes, at det er så sejt at vi har Aarhus har sådan en sej butik, som Isabel Marant i vores lille by! 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.