4 nemme og asiatiske opskrifter

Jeg er blevet syg. Buhu, pity party over here, og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele nogle af mine yndlingsopskrifter som er lidt spicy i det. Jeg elsker at fylde mig med chili, ingefær og hvidløg når jeg er syg og det indeholder alle de her opskrifter masser af – og hvis de ikke gør, så er det i hvert fald nemt at tilføje det.

Læs også: Et godt tip til dig som altid lige mangler en dåse kokosmælk

Opskrift på nem og HURTIG pho suppe

Denne pho suppe ser måske indviklet ud, men den tager faktisk kun en halv time at lave, hvis man har de rigtige ingredienser. Tag forbi dit lokale, asiatiske supermarked, fyld kurven og så er du sådan set godt kørende.

Læs også: Ægte asian vibes i køkkenet – opskrift på vietnamesisk pho suppe

Sunde, nemme og farverige grøntsagswraps

De her krydser alt af på min liste. I ved, den som siger, at mine opskrifter helst skal være billige, pæne, de skal selvfølgelig smage godt og så skal de laves med simple ingredienser, som alle kan finde!

Læs også: Opskrift på laber avocadomad med mozzarella og chili

Verdens bedste idé – opskrift på asiatisk inspireret pizza

Og, ja, det har var altså verdens bedste idé. En pizza (elsker, elsker, elsker) med asiatiske ingredienser og smage (elsker, elsker, elsker) kan godt fungere. Det fungerer faktisk rigtig godt endda! Har I ikke prøvet at lave en asiatisk pizza, så er det altså nu.

Læs også: Asiatiske favoritter – 3 nemme, sunde, billige og pæne mellemmåltider

Spicy sriracha dressing som er perfekt til salat

Ingen liste uden dyppelse! Denne cremede sriracha dressing kan bruges til de fleste retter og er ret perfekt til at spice en halvkedelig ret op. Man kan spise den med det meste, men den er især god til salater og retter hvor der indgår mange grøntsager. Man kan selv justere hvor stærk den skal være, så de fleste kan være med på den.

Bon appetit!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.