Indisk take-away (og den mest undervurderede film på Netflix)

Reklame | Som jeg skrev i mine nytårsforsæt tilbage i december (hvad sker der for at vi allerede er i februar lige nu) så ville jeg gerne lære at spise indisk mad – og flere af jer, anbefalede at jeg hoppede på flyveren og tog til England. Det vil jeg gøre i år, gerne i foråret hvis jeg kan få det til at passe, men der er faktisk åbnet en ret lækker, indisk biks i Aarhus. Jeg er jo helt grøn når det kommer til indisk mad, så om det er helt autentisk ved jeg ikke – men jeg synes at smagene er vildt gode og så er de retter, som vi har prøvet tilpas spicy og stærke!

Nå, grunden til at det skal handle om indisk mad er, at jeg for det første, gerne vil smide en anbefaling efter South Indian som findes på Just Eat – og for det andet – så er indisk mad perfekt ‘spise i sengen til en god film eller to’ mad, da man bare skal have en skål og en ske. Nu er valentines dag jo lige om hjørnet og om man fejrer det eller ej, så er en god reminder om, at man skal huske fejre hinanden – og hvorfor ikke gøre det med indisk mad og den mest undervurderede film på Netflix.

Læs også: 5 gode serier og film som du skal se på Netflix denne weekend

Forleden spiste vi deres Paneer Masala og Spicy Chili Chicken. Vi bestilte øl og ekstra ris – og det var en skøn kombination af spicy og cremet. Okay, nu til filmen, som Andreas og jeg genså forleden. Den er lidt, hmm, en anden genre end jeg normalt ville gå efter, men ikke desto mindre så jeg er helt vild med den – og så er den netop landet på Netflix!

Filmen hedder ‘District 9’ og handler om rum-væsner, der er tvunget til at leve i slum-lignende forhold på jorden. Kort sagt. Se den! Og hey, henne på min instagram (lige her faktisk) udlodder jeg 500 kr. til Just Eat, så én af jer, kan hygge lidt ekstra på valentines dag. Vi ses derhenne!

Læs også: Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.