Her kan du få god, indisk mad og en skøn mango lassi (som skal prøves)

Om det her er autentisk, altså indisk, mad ved jeg ikke (som jeg skrev i mine nytårsforsæt, så kender jeg slet ikke til det indiske køkken) men det smager skønt og man kan virkelig få varmen, når man bestiller deres spicy retter! I søndags, så stod den på arbejdsdag i ejerforeningen og ja, arbejde i det hele taget, så var der en masse som skulle laves i lejligheden. Derfor skulle aftensmaden være nem – vi havde dog ikke lyst til pommes eller pizza, så endte med at bestille fra South Indian gennem Just Eat – endnu engang.

Denne gang, bestilte vi Spicy Chili Chicken (og den er SPICY på den gode måde) og Karaikudi Lamb Masala. Begge var superlækre og portionerne var store nok til at vi kunne dele i mellem os, så vi begge kunne få lidt af hvert. Synes at indisk mad kan være ret ensformigt, så jeg kan godt lide muligheden for at blande de forskellige retter en smule.

Læs også: Nem morgenmad uden tilsat sukker og endnu en chia-grød

Derudover, så bestilte vi ekstra ris (uhm, deres er gode), raita, et snasket på den gode hvedebrød, nogle pappadums og en enkelt mango lassi som vi også delte. Især mango lassi’en var skøn og passede godt til den stærke mad. Mums!

Take-away fra South Indian er helt sikkert i den dyrere ende, men det er klart pengene værd. Det er comfort food på den lækre måde og så er emballagen, som maden ankommer i super lækker og lige til at spise af, hvis man ikke er lige orker at komme maden i skåle. Bon appetit og tjek gerne nogle af mine tips til god mad i Aarhus, ud her: Det eneste sted i Aarhus, hvor du får en hel, frisk burrata på pizzaen (oh my lord), Stenbiderrogn og vafler (her kan du få god morgenmad og brunch i Aarhus) og Denne restaurant ryger direkte ind på spise-guiden (men først…).

Læs også: Opskrift på nemme og ‘snack-bare’forårsruller med østershatte og kål

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.