Et kig på vores halv-tomme indbygningsreol (og lidt om et luksus problem vi har)

Nu har vi haft vores smukke, smukke indbygningsreol i små to uger og jeg bliver stadig så excited, når jeg kigger ind i den ene stue. Også selvom reolen stadig er ret tom. Vi er lidt ude i noget af et luksusproblem, et problem som jeg ikke havde troet at vi nogensinde ville stå i, men, vi mangler sgu nips og pynt til vores enorme reol – og til vores hylder i soveværelset.

Vores gamle lejlighed var vi simpelthen ved at vokse ud af, fordi vi havde så pokkers mange ting – men nu, så er det bare helt clean slate, og dengang vi flyttede, så vi var da også hardcore omkring hvilke ting, som vi skulle have med videre. Der blev taget stilling til hver eneste ting og siden vi er rykket ind, så har jeg været hurtig til at sælge ting videre eller give dem til veninder, ligeså snart jeg ikke gad at have det længere. Det er altså dejligt og overskueligt!

Læs også: Vores nye indbygningsreol og et kig på de fineste stole (som kan købes fra i morgen)

Hvis I følger med på min salgsshop, så har jeg også været flittig til at dele derinde ligeså snart, at jeg havde et hul i min kalender. Der er dog ikke så meget derinde lige nu, den blev nemlig rippet derinde i går (på bare en halv time!!!) men jeg kommer til at opdatere den løbende.

Anywho, det var ikke det, som det skulle handle om i dag. Overhovedet. Det var blot en forklaring på hvorfor at vores flotte indbygningsreol, ser lidt tom ud på de her billeder. Hurtigt skal jeg også lige komme lidt ind på – at ligesom i køkkenet, så er mit kamera ikke det bedste til at fange ‘brede’ vinkler (og jeg har taget et par grynede mobilbilleder med også) men jeg håber, at I kan fornemme rummet og reolen alligevel.

Læs også: Før og efter – et par billige køkken opdateringer, som har gjort en KÆMPE forskel

Reolen er lavet af 3UNIKA. Selve designet af reolen, har jeg lavet sammen med Jakob fra 3UNIKA, som målte op og kom med en idé til et design i forbindelse med udformning af rummene. Vi skrev lidt frem til og tilbage med skitser og ideer – og endte så med det her design, som jeg er VILD med.

Jeg er gået efter symmetri i asymmetrien (hvis det giver mening) og jeg håber, at I kan fornemme det. Efter vi var blevet enige om designet, så gik der 5 uger til at to opsættere stod hos mig og efter 4 timer, så var reolen done. Hvis I overvejer at få bygget sådan en reol, så kan jeg helt sikkert anbefale 3UNIKA.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.