Her kan du få lavet verdens flotteste indbygningsreol (og et kig ind i vores stue)

Nu har vi haft vores smukke, smukke indbygningsreol i små to uger og jeg bliver stadig så excited, når jeg kigger ind i den ene stue. Den er dog stadig lidt tom, som du kan måske kan fornemme. Vi er faktisk lidt ude i noget af et luksusproblem. Et problem, som jeg ikke havde troet at vi nogensinde ville stå i. Sagen er simpelthen den, at vi mangler nips og pynt til vores enorme reol.

Indbygningsreol fra 3UNIKA

Reklame. Vores gamle lejlighed var vi simpelthen ved at vokse ud af, fordi vi havde så pokkers mange ting og nu er det helt modsat. Da vi flyttede, så vi var da også hardcore omkring hvilke ting, som vi skulle have med videre. Der blev taget stilling til hver eneste ting og siden vi er rykket ind, så har jeg været hurtig til at sælge ting videre eller give dem til veninder, ligeså snart jeg ikke gad at have det længere.

Læs også: De 10 skridt (som man skal igennem når man får besøg af en håndværker)

Stue med indbygnigsreol

Hvis du følger med på min salgsshop, så har jeg også været flittig til at dele derinde ligeså snart, at jeg havde et hul i min kalender. Der er ikke så meget derinde lige nu. Den blev nemlig rippet derinde i går (på bare en halv time!!!) men jeg kommer til at opdatere den løbende, så hold gerne øje derinde.

Anywho, det var ikke det, som det skulle handle om i dag. Overhovedet. Det var blot en forklaring på hvorfor at vores flotte indbygningsreol ser lidt tom ud på de her billeder. Først skal jeg lige nævne, at ligesom i køkkenet, så er mit kamera ikke det bedste til at fange ‘brede’ vinkler – men jeg håber, at du kan fornemme rummet og reolen alligevel.

Læs også: Før og efter – et par billige køkken opdateringer, som har gjort en KÆMPE forskel

Reolen er lavet af 3UNIKA. Selve designet af reolen, har jeg lavet sammen med Jakob fra 3UNIKA, som målte op og kom med en idé til et design i forbindelse med udformning af rummene. Vi skrev lidt frem til og tilbage med skitser og ideer og endte så med det her design, som jeg er VILD med.

Jeg er gået efter symmetri i asymmetrien (hvis det giver mening) og jeg håber, at I kan fornemme det. Da vi var blevet enige om designet, så skulle jeg vente i hele fem uger på opsætning. De to søde opsættere gik i gang – og efter kun 4 timer, så var reolen done. Hvis I overvejer at få bygget sådan en reol, så kan jeg helt sikkert anbefale 3UNIKA. De leverer, så vidt jeg ved, til hele Danmark, men det er et lokal virksomhed. I love it so MUCH!!!

4 Comments
  1. så fin reol. Vild med den!! må jeg spørge, hvor mange mm bredden er på det træ, som er brugt, altså hvor tykke er hylderne? mvh Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.