Imens vi leder efter ny lejlighed i Aarhus (hello small town life)

Så er det vist på tide med en opdatering. Der er har været lidt stille herinde, ja, faktisk så har jeg ikke opdateret lige så ofte, som jeg plejer herinde, lige siden vi kom ind i det nye år, men pga. verdens bedste rejse til Vietnam og en kæmpe flytning, så har tiden eller overskuddet bare ikke været til det. Nu er vi dog ved at være på plads og jeg glæder mig til at dele en masse indhold, på alle mine medier, igen.

Imens vi leder og leder efter ny lejlighed

Hvor bor vi så nu? Lige nu bor vi i Ikast, som er den by, hvor Andreas og jeg er vokset op. Vi har overtaget min lillebrors kæmpe lejlighed imens han er ude og rejse – og kan heldigvis bo her indtil han er tilbage engang i april. Når han er tilbage, så flytter vi ned i mine forældres ‘kælder’ som ligger lige ved siden af hvor vi bor nu. Det er en lidt lang og indviklet historie, når det kommer til vores boligsituation, men vi får vores egen ‘lejlighed’ når vi rykker videre herfra. Der kommer vi så til at bo, forhåbentlig skal vi ikke bo der ret længe, indtil vi finder noget andet back in Aarhus.

Læs også: En nem måde at måde at skjule et fjernsyn (i et soveværelse, f.eks.)

leder efter ny lejlighed

leder efter ny lejlighed

leder efter ny lejlighed

leder efter ny lejlighed

Hvad skal jeg dog lave?

Hvad skal jeg så få tiden til at gå med imens vi er her? Jamen, indtil videre så har jeg teamet op med et par forskellige brands, så jeg kan begynde at lave video-indhold for dem og for mig selv. Jeg har længe villet lære mediet at kende og jeg har da også leget med det selv, men nu skal det altså være! Derudover, så har jeg virkelig savnet at stå i et køkken og lege med opskrifter. Vi har været ALT for gode til at bestille take-away når det skulle gå hurtigt og det vil jeg gerne ændre på nu – ikke at vi skal stoppe med at spise ude, men vi bliver nødt til at blive bedre til at spise mad, som vi selv laver.

Er der ellers mere at komme ind på? Jo, vi søger og søger efter et sted og bo, men det er meget sværere end forventet. Vi har vist fået lidt højere krav end dengang vi flyttede til Aarhus i 2009. Vi er sgu blevet old people. Der er også bare så mange ting, som vi overvejer. Kan vi se os selv bo der i 10 år? Skal vi flytte udenfor Aarhus? Hvor skal vi gå på kompromis? Skal vi vente med at købe igen eller skal vi bo til leje i en periode? Skal vi bare bare blive i Ikast og købe et mansion (not gonna happen) eller. Åh. Ja. Der er mange ting at tage stilling til. Nå, nok om mig, hvordan går det med jer? Følg gerne mit small town life på Instagram.

12 Comments
 1. Du må meget gerne fortælle mere omkring det at købe lejlighed som ung og især hvis i ender med at købe en ny lejlighed! Det er noget jeg og min kæreste selv har snakket lidt om, men vi kunne virkelig godt tænke os at få nogle erfaringer der kommer fra andre unge. Havde i sparet op til det i forvejen, eller taget et lån? – Og hvordan er det at tage et lån og afbetale det i flere år?

  1. Hej Silja! Det er faktisk en vildt god ide – vi har i hvert fald haft MANGE forskellige overvejelser i forbindelse med køb af nyt sted at bo. Og det har vi stadig! Skriver jeg lige bag øret.

 2. Nu når du er igang med at lave en spiseguide til Herning, så burde i prøve Ravello.
  SÅ hyggelig og laver god italiensk mad :-)

  1. Fedt Betina, den kendte jeg faktisk ikke. Den kommer på listen med det samme! Læste at der var en vietnamesisk restaurant også, ved du om den er et besøg værd? :)

 3. Og dertil en lille tilføjelse: Boheme Vin i Herning er et must når det kommer til small town hygge ala vin og drinks :)
  og bonus info: det ligger lige ved siden af Ravello. God fornøjelse :)

  1. Tak for tippet Mimi, den må prøves, måske i weekenden!
   Bor du i Herning? Ved du mon om der er nogle netværk, hvor man kan møde seje (kvinder) mennesker i Herning / Ikast området? :)

  1. Hej Mette. Orv den er sej og i vores prisleje, men vi er på jagt efter ejerlejligheder som det ser ud lige nu. TAK DOG! :)
   Vi skal ud og se på hele 3 lejligheder søndag, så kryds fingre for os der :)

 4. Hej Michelle, fingers crossed – det er svært at finde det helt rigtige – hvilke områder i Aarhus kigger I på?

 5. I Hammerum hallen skulle det også være ret lækkert at spise, der er vist en aften om ugen hvor man kan komme der ned og spise. Det er gastro 13 der laver mad i hallen den aften og de laver virkelig lækker mad, desværre kan man normalt kun bestille deres mad til større lejligheder(julefrokoster, fødselsdage osv.). Og hvis I skal have den bedste kebab durum(eller andet kebab ting) skal i ned på Vestergade i Herning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.