Ikke andet end en sort t-shirt og en læderjakke – STONEMUSE

Ikke andet end en sort t-shirt og en læderjakke

Åh, jeg hader at vise mine ben! Hvorfor er knæ så fandens grimme? Nåmenaltså, i går var det i hvert for varmt til at have lange bukser på, så jeg havde bare ben, sådan rigtigt, for første gang i år. Jeg skulle til fødselsdag men pga. noget arbejde om morgenen, så havde jeg kun en lille halv time inden jeg skulle ud af døren igen og så skulle jeg selvfølgelig også lige have pakket gaven ind. Der var derfor ikke rigtigt tid til at tænke over hvad jeg skulle tage på og da jeg spottede denne t-shirt på en stol, så røg den på. Andreas havde modtaget den af en lille, sej virksomhed dagen før så der var naturligvis et stort logo på ryggen, men jeg synes det fungerede ret godt og så var det jo bare lidt sjovt.

Læs også: Det her ER den perfekte læderjakke

Michelle Nielsen Blackster 5 Michelle Nielsen BlacksterMichelle Nielsen Blackster 1
Michelle Nielsen Blackster 4 Michelle Nielsen Blackster 3 Michelle Nielsen Blackster 2

I kan se hvor t-shirten af fra på Snapchat (navnet er ‘stonemuse’) de næste par timer. Der viser jeg nemlig bagsiden af den fordi… Jeg simpelthen ikke kunne lade være. Og hvis I er hurtige, så får I også et glimt af min signatur dans. Ja. Sådan en har jeg, sgu.

Hav en fantastisk mandag! Ligesom mange af jer, har jeg ikke nærmest ikke brugt min computer siden solen kiggede frem, så jeg har glædet mig lidt til at tænde op igen og få ordnet alt det jeg ikke har nået.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. Det er et virkelig cool look, præcis sådan et look jeg kunne tænke mig, at rocke!
    – Jeg hader selv at vise ben, mest fordi jeg er blegere end et nyt lagen fra IKEA. Det fandme øv, og sol får jeg ikke kulør af. I det mindste er din kulør lækker og fortjener at blive vist frem :-P
    xxx

    1. Hvad med et godt lag selvbruner? ;)
      Og tak, jeg ved ikke hvorfor de er så brune. Billederne her er taget første dag jeg havde shorts på ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.