I JUST NEEDED A BOOST

DSC00143 DSC00145DSC00136DSC00098
DSC00143 kopi

//I lørdags var Andreas og jeg forbi Ffood endnu engang. Helt forståeligt, for det er jo så godt derinde og jeg er seriøst afhængig af tun-sandwichen med chipotle. Yum, den skal I huske at prøve! Og så et skud ud til Stiig fordi du gad at fylde ekstra ingefær og lime i min smoothie, så jeg kunne blive frisk og mindre sygdomsplaget til i dag – det kan helt sikkert mærkes!

//Last saturday, Andreas and I visited Ffood yet again. Understandably so, because it’s just so damn good in there and I am addicted to their tuna sandwich with chipotle. You gotta try that one! Anywho, thanks to Stiig for putting ekstra ginger and lime in my smoothie, so I could kick off my cold. Thanks, it worked!

stonemuse_banner_final

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. Vildt lækkert indlæg, som sædvanligt! Hvor har du redigeret dine lækre billeder og med hvilken effekt?

  2. Jeg har faktisk fuldt din blog længe, men aldrig fået rost dig for HVOR fantastisk den er! Eftersom jeg selv er fra Jylland, er det bare pisse lækkert med tips fra Århus! Må helt sikkert snart til Århus igen!

    1. Ej, tusind tak! Hvor dejligt at høre!
      Havde jeg sgu lige brug for i dag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.