I går gjorde jeg noget VILDT (og det føltes skønt at komme ud af min comfort zone)

Ja, jeg har lavet verdens mest clickbait-agtige overskrift, men ikke desto mindre, så er det how I feel og her, morgenen efter, så blev jeg nødt til at skrive et indlæg om det. Man er vel blogger. Okay, for at gøre en (alt for) lang historie kort, så har jeg længe fulgt med på Krist’s Youtube kanaler (her og her), bare spørg Andreas for he knows it, og for en lille uges tid siden, så var hun begyndt at dele videoer fra København og så var jeg bare sådan lidt… What. Okay. Fedt. Fedt. Fedt.

I forgårs var jeg så til et arrangement i Aarhus og da jeg kom hjem til 23-tiden, så havde jeg fået mere end et par glas vin indenbords, og da jeg tjekkede instagram, så kunne jeg se at Krist lige havde lagt et billede på Instagram. Jeg skrev noget en kommentar til hendes billede hvori jeg skrev, at hvis hun nogensinde kom til Aarhus, så skulle hun bare skrive – hun begyndte at følge mig kort efter, skrev derefter en besked om at hun faktisk kom dagen til Aarhus dagen efter – og så havde vi lige pludseligt en løs aftale til dagen efter.

Læs også: Om jeg vil have et par bøtter Ben & Jerry’s med til pizzaen, siger du?” Jo, tak!

Jeg er nok hvad man ville kalde for en fan. Det virker så underligt at skrive, men det er jeg altså og da jeg vågnede i går, så vidste jeg ikke lige hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg havde tømmermænd og havde lovet hende en lille guide af Aarhus, hvilket jeg nok skulle have forberedt lidt bedre – kender I ikke det der med, når folk spørger en om hvad ens yndlingsrestaurant er – og så kan man ikke huske hvilke man godt kan lide? Sådan havde jeg det lidt under turen i går, så  hvad hun synes om byen og mig, aner jeg ikke, men vi havde heldigvis et par hyggelige timer og havde masser af snakke om.

Nå, hvor ville jeg så hen med det her indlæg? Tror at jeg kom frem til, at det var dejligt at komme lidt ud af min comfort zone for en gangs skyld. Jeg er virkelig god til at sige ‘nej tak’ til det meste – både fordi at jeg can’t be bothered, og langt hen ad vejen, så er jeg vitterligt ligeglad med hvad folk tænker om mig, så hvis jeg ikke har lyst til at snakke med folk, så gør jeg det bare ikke – men helt sikkert også fordi jeg, at jeg ikke kan lide at være i situationer, som jeg ikke kender.

Læs også: Vores nye indbygningsreol og et kig på de fineste stole (som kan købes fra i morgen)

Jeg er helt sikkert ikke ene om at være utryg i situationer, men jeg er bare blevet så god til at sige nej til events, hvor jeg ikke kender nogen, jeg siger ofte nej til andre ‘opgaver’ end dem jeg er vant til at tage – og pga. det, så er det sjældent at jeg bliver decideret nervøs. Jeg går ikke til eksamen, jeg føler aldrig at jeg har noget miste når jeg dukker op til et møde og jeg min eneste chef og person som jeg skal ‘performe’ for, er mig selv. Såeh, ja, det bare dejligt at være lidt nervøs eller spændt for første gang i flere måneder, nærmest år. Jeg tror, at jeg vil blive bedre til at kaste mig over nye ting og sige ja til (lidt) mere i fremtiden.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments
    1. Hahaha hvor er du sød! Sagde også til Krist at det var træning til NY fordi der skulle jeg gøre præcis det samme! Vi ses derovre! ;)

  1. Fedt – det skal du da virkelig bare gøre mere af! Vi har mødt SÅ mange mennesker gennem shinimichi og de er altid super super dejlige.
    Glæder mig til at se hendes Århus video med dig, heheh :D

    1. He he hvor sejt – og helt sikkert noget, som jeg skal blive bedre til ;)
      Og uh, ved sgu ikke lige om jeg er med. Det der med video er ikke min thiiiiingg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.