Lyt med – i dagens afsnit af ‘coffee and kale’ siger vi farvel og tak, men …

Forhåbentligt også på gensyn! Jeg har nemlig lyst til at blive ved med at optage (og jeg tror og håber på, at Danica har det på samme måde) da det har givet mig så meget at lave de her 16 afsnit. Det var faktisk ret spontant, hvilket I også kan høre i afsnittet her, at vi besluttede os afslutte sæson et og starte op igen i efteråret, men vi da vi var i Milano, så virkede det bare som helt rigtige sted at afslutte det hele.

 

Hvornår kommer næste sæson så? Det ved jeg ikke, men jeg ved at vi vender stærkt tilbage – med ny fokus, ny retning og ny jingle. Bare vent og se!

 

Lyt med til vores sidste afsnit lige her:

Lyt til alle vores afsnit på soundcloud lige her og læs alle blogposts om vores lille podcast lige her. Tusind tak fordi I lytter med, så mange, mange tak for det!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Hvad er det en sæson?! Fuck var allerede der, hvor jeg bare forventede der kom et nyt afsnit hver uge. Jeg glæder mig til i vender tilbage i efteråret :-)

    1. Jeg har været SÅ glad for at lytte med til jeres podcast! Synes det er vildt hyggeligt, og forestiller mig at komme til at lytte til en masse podcast når jeg skal gå ture med barnevognen i min barsel lige om lidt :-) forslag til sæson to er, som Danica nævner, en snak om forskellige emner. Parforhold, utroskab, træning, mad, opskrifter, hverdagstips, politik, venskaber, sociale medier, børn, opdragelse, barsel, inspiration, livet, op- nedture, noget aktuelt som Petra-afsnittet, serie/blog/podcast/Instagram/bøger/whatever anbefalinger, økonomi, familie, ferier, make-up. Kunne være SÅ fedt hvis I går bredere! Det er spændende med tips og tanker omkring blogging/iværksætteri, men kunne være SÅ fedt hvis I kommer til at bruge podcast mediet som I laver indlæg til jeres blog – ville elske at ‘høre’ med :-) knus fra en glad taknemmelig fast læser og lytter

Leave a Reply

Your email address will not be published.