At tjene penge på at blogge – hvornår og hvordan begyndte du at tjene penge?

Sådan begyndte jeg at tjene penge på at blogge. Jeg er nærmest overvældet over de alle besøg og alle kommentarer jeg har fået på mit indlæg, hvor jeg viser hvor meget jeg tjener på en måned. Det er er nok en blanding af nysgerrighed, fordi hvad pokker kan man lige tjene online. Jeg håber dog også, at det har været med til at inspirere andre til at tage samme vej. Der er penge at tjene online og det er altså bare med at gå efter den! Selv har jeg altid vidst at jeg ville være selvstændig, og at det så blev en blog og mig selv som brand, der blev min levevej, kunne jeg kun drømme om.

At tjene penge på at blogge

I dag sidder jeg ikke på min pind, men jeg har rykket mig ned på en kaffebar. Jeg føler lidt som Carrie Bradshaw for tiden for mit hoved er bare fyldt med en masse ideer og tanker, som jeg bare er nødt til at plotte ned på noget papir, eller, en computer er det jo i det her tilfælde.

Læs også: At tjene penge på at blogge – hvornår og hvordan begyndte du at tjene penge?

Jeg var simpelthen så bange for at der var nogle, som ville se det som et ‘blære-indlæg’ hvor jeg bare måtte fortælle alt og alle hvad jeg tjener. Altså, jeg vidste da godt at der var nogle, som ville blive overraskede over beløbet, men det vigtigste for mig, var at vise hvorfor at jeg kalder det her for et arbejde. Jeg hader nemlig den næserynken, som jeg ofte støder på, hvis jeg siger jeg skal hjem og arbejde!

Ofte, der har jeg også fået kommentarer, som lyder nogenlunde sådan her: “Jeg forstår slet ikke hvordan du kan stå op hver morgen, hvis det var mig, så ville jeg sove indtil frokost hver dag?” og “Når du mener arbejde, hvad mener du så?” og så den allerbedste af den alle. Som jeg fik fra en journalist endda: “Nå, så du er sådan en blogger, siger du.. Er det sådan noget man er, hvis man ønsker at være model, men ikke rigtigt har det der skal til?” Tak. Og nej, det er sådan set ikke det, det handler om.

Læs også: Blogger husk din værdi

Hvornår begyndte jeg så at tjene penge på bloggen?

Det har jeg sådan set gjort de seneste 3 år vil jeg tro, men det er først indenfor det seneste år, at jeg har haft en indtjening der var stor nok til at droppe skolen og forsørge mig. Jeg tjener ikke kun penge via. bloggen, men alle mine indkomster stammer fra bloggen på den ene eller anden måde. Jeg har sagt det før jeg og siger det gerne igen: en blog er altså det bedste CV.

Tjene penge på at blogge. Hvordan?

Får et års tid siden, så begyndte jeg bare at sige nej. Nej, nej, nej til alle de produkter som jeg hele tiden fik ind ad døren og jeg gjorde det tydeligt, at hvis de ville samarbejde med mig, ja, så skulle de betale. Ellers så måtte de mere end gerne beholde produkterne selv. Det kan måske godt lyde koldt og kynisk, men det med at sige nej var simpelthen det som virkede for mig – og jeg har fået nogle virkeligt gode og sjove samarbejder ud af det.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

16 Comments
 1. Jeg synes det er SKIDE sejt, du taler så åbent omkring det at være blogger. Både de gode og ‘dårlige’ ting. Alle de kommentarer, der kan flyve ens vej. Derudover synes jeg det er SÅ cool, at du rent faktisk tjener en god slat penge på det! Og så tror jeg, at definitionen af ‘arbejde’ efterhånden er ved at ændre sig. I hvert fald i vores generation. Spørgsmål herom og undren hertil tænker jeg ofte stammer fra lidt ældre generationer?
  En ting jeg dog har tænkt over er, at du vel formentlig for et år siden, da du begyndte at sige NEJ TAK til produkter, på daværende tidspunkt allerede havde en god skare af følgere? Og derfor stod i en okay fornuftig situation, hvor din værdi overfor virksomhederne var ret høj? Det kan være lidt svært når man endnu er en ‘lille’ blogger :/ Har du nogle gode råd dertil?

  1. Tak Jeanette! Mega god kommentar, så mange tak for det :)
   Jeg skal lige tænke over din kommentar ang. det med at sige nej og så vender jeg lige tilbage til det i et indlæg, da det er faktisk er noget som jeg har tænkt lidt over – og jeg tror, at det måske kunne være relevant for mange, som står i samme situation :)

   Selv mener jeg at man skal lige nej med det samme, uanset str. men lad mig forklare bedre i et indlæg.

   1. Det kunne være kodylt fedt, hvis du tog det op til debat eller havde nogle tanker omkring det. For det ER svært for en blogger som jeg selv i hvert fald, ikke at vide, hvilken værdi man har, og hvornår grænsen er nået mht. at skulle sig nej :/
    Ser frem til indlægget!

 2. Det er så sejt, at du lader dine læsere komme med ind bagved med alt det der blogging! Du kan være stolt af det du laver her på bloggen – uanset om folk så vælger at kalde det arbejde eller andet.
  OOOOG så har jeg lige et typisk spørgsmål! De der pæne bukser, hvor er de fra?

  1. TAK TAK TAK! Det er stadig lidt nyt for mig og det er så fedt, at I har taget så godt imod, så mange tak for de fine ord. Bukserne er fra Mango og på udsalg lige nu ;)

 3. Ahmen Michelle, du er seriøst badass!
  1) Fucking sejt med indtjeningsindlægget. 2) Sikke en douchy kommentar, den sidste der – WOW! 3) Du er altså skide inspirerende. Har lige ændret min blog til eget domæne, og grundet dig og dine ærlige indlæg, er jeg så klar på at blogge lidt mere seriøst (efter omkring 6 år med “hyggeblogging” i ny og næ). Jeg tror du er med til at vise potentialet i blogging, og det er altså sejt.

 4. Fuldstændig random spørgsmål på dette indlæg: Hvor er de fine bukser fra? Synes de ser så flotte og behagelige ud :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.